Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
50
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Szeretem Eastwood rendezéseit, de a történetre itt rá kellett erősíteni elismert színészekkel is, de a végeredmény pazar.

 
indingo   2017. 04. 17.

A kedvenc Angelina Jolie filmem, pedig nagyon megrázó film. Teljesen felkavaró története van, már az eltűnő és soha elő nem kerülő gyerekkel, azzal, hogy rá akarják beszélni, hogy az a másik gyerek az övé és háttérben a gyerekkel történt eseményekkel.


 
Deku   2017. 07. 07.

Kellemes csalódás volt ez a film, bemutató alapján nem vártam tőle nagyot de szerencsére belekezdtem és nem bántam meg. Nem kellett azon agyaljak, hogymikor lesz már végre vége mert az utolsó percig eltudott szórakoztatni.

 
Berto49   2018. 04. 28.

Az idős színész/rendező legzseniálisabb filmjeinek egyike. Eastwood olyan, mint a jó bor, évek során ért be igazán. (Hozzá kell tennem, hogy minden zsenialitása mellett van néhány – szerintem – hatalmas melléfogása is, elég, ha példaként a „Fiúk Jerseyből”, vagy az „Amerikai mesterlövész” című filmjét említem.) Általában zavar, ha egy film több műfajt kever össze, de ebben, a kimondottan műfaj hibridben (dráma, thriller, korrajz a 20-as 30-as évek Amerikájáról, politikai krimi, tárgyalótermi dráma) egymást erősítve érnek el felejthetetlen hatást. A remek színészi játék hab a tortán, pedig nem kimondottan kedvelem az ex Mrs. Pittet, de az itteni alakítását tanítani kellene a színjátszó iskolákban. John Malkovich kevés pozitív szerepei közé tartozik, őt alapból nagyon kedvelem. Külön ki kell emelnem a fantasztikus korhűséget. Minden díszlet, jelmez, smink teljesen olyan, mintha az 1930-as évek során forgatták volna. Szívbe markoló történet, amelyet megrázó volta mellett is többször meg lehet nézni. Ami a legfájóbb: az alapját valóban megtörtént események adták.

 
MP170506   2016. 02. 16.

Kiválóan kidolgozott film. A történet az szörnyű, hihetetlen, hogy ilyen megtörténhetett. Igazán tanulságos, sokat mondó film. Angelina Jolie alakítása nagyszerű. Ez a fim képes magával rántani a nézőt és utána nehéz kikecmeregni a mélyből...

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
John Malkovich
Angelina Jolie
Amy Ryan
Michael Kelly
Jeffrey Donovan
 

77,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film 55 millió dollárból készült.

(LionelMessi10)
 

A megtörtént események a Wineville-i csirkeketrec-gyilkosságok néven vált hírhedtté. A tettes neve: Gordon Stewart Northcott, akit kivégeztek, tettestársa, az anyja, Sarah Louise Northcott volt, aki életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.