Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Elcserélt életek (2008)

Changeling
Filmadatlap
 
30
Szereplők
52
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
John Malkovich
Angelina Jolie
Amy Ryan
Michael Kelly
Jeffrey Donovan

Videók (1)

 
Klauka89   2021. 10. 08.

legújabb vélemény

2

Talán a kedvenc Jolie filmem, pedig nem rajongok a színésznőért. Felkavaró, megindító film egy anyáról, aki a végletekig elmegy, és bármit megtesz azért, hogy megtalálja a kisfiát. És ha belegondolunk abba, hogy mit tennénk a helyében, összeszorul a ... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

0

Szeretem Eastwood rendezéseit, de a történetre itt rá kellett erősíteni elismert színészekkel is, de a végeredmény pazar.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

A kedvenc Angelina Jolie filmem, pedig nagyon megrázó film. Teljesen felkavaró története van, már az eltűnő és soha elő nem kerülő gyerekkel, azzal, hogy rá akarják beszélni, hogy az a másik gyerek az övé és háttérben a gyerekkel történt eseményekkel.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 29.

0

Eastwood...és megtörtént események alapján. Gondoltam ez csak jó lehet, Jolie,és a fő garancia Malkovich. Sajnos kusza,zagyva, és kissé értelmetlen az egész. Nem tetszett,és lehet, hogy csak az én hibám.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

1

Fantasztikus drama Angelina Jolieval a foszerepben es Clint Eastwoodal a rendezoi szekben. Igazi melyrehato, felkavaro tortenet, amibe Jolie tokeletesen hozza az anyat, aki nem hagyja hogy hulyenek nezzek es a rendszer elnyomja. Gyerekes szuloknek csak megfelelo lelkiallapotban ajanlom, mert kulonben mely nyomot hagyhat a sztori.

 
Deku   2017. 07. 07.

0

Kellemes csalódás volt ez a film, bemutató alapján nem vártam tőle nagyot de szerencsére belekezdtem és nem bántam meg. Nem kellett azon agyaljak, hogymikor lesz már végre vége mert az utolsó percig eltudott szórakoztatni.

 
Berto49   2018. 04. 28.

0

Az idős színész/rendező legzseniálisabb filmjeinek egyike. Eastwood olyan, mint a jó bor, évek során ért be igazán. (Hozzá kell tennem, hogy minden zsenialitása mellett van néhány – szerintem – hatalmas melléfogása is, elég, ha példaként a „Fiúk Jers... több»

A film összbevétele 113 020 256 dollár volt (imdb.com).

 

77,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film 55 millió dollárból készült.

(LionelMessi10)
 

A megtörtént események a Wineville-i csirkeketrec-gyilkosságok néven vált hírhedtté. A tettes neve: Gordon Stewart Northcott, akit kivégeztek, tettestársa, az anyja, Sarah Louise Northcott volt, aki életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

(Berto49)
 

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel.

(hp)
 

Clint Eastwood még aznap délután rábólintott a filmre, amikor elolvasta a forgatókönyvet.

(hp)