Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
50
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

Fantasztikus drama Angelina Jolieval a foszerepben es Clint Eastwoodal a rendezoi szekben. Igazi melyrehato, felkavaro tortenet, amibe Jolie tokeletesen hozza az anyat, aki nem hagyja hogy hulyenek nezzek es a rendszer elnyomja. Gyerekes szuloknek csak megfelelo lelkiallapotban ajanlom, mert kulonben mely nyomot hagyhat a sztori.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Szeretem Eastwood rendezéseit, de a történetre itt rá kellett erősíteni elismert színészekkel is, de a végeredmény pazar.


 
indingo   2017. 04. 17.

A kedvenc Angelina Jolie filmem, pedig nagyon megrázó film. Teljesen felkavaró története van, már az eltűnő és soha elő nem kerülő gyerekkel, azzal, hogy rá akarják beszélni, hogy az a másik gyerek az övé és háttérben a gyerekkel történt eseményekkel.

 
Deku   2017. 07. 07.

Kellemes csalódás volt ez a film, bemutató alapján nem vártam tőle nagyot de szerencsére belekezdtem és nem bántam meg. Nem kellett azon agyaljak, hogymikor lesz már végre vége mert az utolsó percig eltudott szórakoztatni.

 
Berto49   2018. 04. 28.

Az idős színész/rendező legzseniálisabb filmjeinek egyike. Eastwood olyan, mint a jó bor, évek során ért be igazán. (Hozzá kell tennem, hogy minden zsenialitása mellett van néhány – szerintem – hatalmas melléfogása is, elég, ha példaként a „Fiúk Jers... több»

 
MP170506   2016. 02. 16.

Kiválóan kidolgozott film. A történet az szörnyű, hihetetlen, hogy ilyen megtörténhetett. Igazán tanulságos, sokat mondó film. Angelina Jolie alakítása nagyszerű. Ez a fim képes magával rántani a nézőt és utána nehéz kikecmeregni a mélyből...

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 29.

Eastwood...és megtörtént események alapján. Gondoltam ez csak jó lehet, Jolie,és a fő garancia Malkovich. Sajnos kusza,zagyva, és kissé értelmetlen az egész. Nem tetszett,és lehet, hogy csak az én hibám.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
John Malkovich
Angelina Jolie
Amy Ryan
Michael Kelly
Jeffrey Donovan

A film összbevétele 113 020 256 dollár volt (imdb.com).

 

77,2 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film 55 millió dollárból készült.

(LionelMessi10)
 

A megtörtént események a Wineville-i csirkeketrec-gyilkosságok néven vált hírhedtté. A tettes neve: Gordon Stewart Northcott, akit kivégeztek, tettestársa, az anyja, Sarah Louise Northcott volt, aki életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

(Berto49)
 

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel.

(hp )
 

Clint Eastwood még aznap délután rábólintott a filmre, amikor elolvasta a forgatókönyvet.

(hp )
 

Néhány jelenetet a kaliforniai San Bernardinóban forgattak a 2007-es bozóttüzek idején, azonban az egész helyet ellepte a füst.

(hp )
 

Angelina Jolie ikrei születése után a film New York-i premierjén mutatkozott először nyilvánosan.

(hp )
 

Az Elcserélt életeket eredetileg Ron Howard rendezte volna, azonban szűkös időbeosztása miatt nem tudta vállalni, így végül a film produceri teendőit látta el.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.