Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

A Richard Nixon-merénylet (2004)

The Assassination of Richard Nixon
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Sean Penn
 
szucszoli   2019. 07. 18.

legújabb vélemény

Nem lehet mindenért a rendszert felelősségre vonni

Egészen jó rendszerkritikát fogalmaz meg ez a film. Sean Penn kiválóan formálja meg benne a szerencsétlen, félresiklott sorsú embert. Egy darabig együtt is tudtam vele érezni, de idővel egyre jobban kezdtem azt érezni, hogy ennek az embernek tényleg komoly problémája van.  Állítása szerint a rendszerrel gondok vannak, és ezzel az állítással nem is lehet vitatkozni. Ez valóban így is van. Na de az, hogy a volt feleségével szétmegy a kapcsolatuk, ezért is a rendszer lenne a felelős? Mert, ha a volt felesége szemszögéből tekintünk rá, illetve a kapcsolatukra, akkor nem meglepő, hogy miért viszonyul hozzá jéghideg elutasítással és távolságtartással. Történt közöttük valami, amit mi nem látunk. D... több»

 
Berto49   2017. 07. 13.

A címe alapján amerikai politikai filmnek gondoltam, ezért sokáig nem is voltam rá kíváncsi, de a Nixon-korszak csak a történet hátteréül szolgál. Egy frusztrált zsidó kisember őrült lázadása Sean Penn fergeteges előadásában. Kimondottan jó film, S. P. alakítása díjat érdemelt volna, egyszerűen fenomenális.


 
marko   2015. 01. 27.

Patent, nincs mit hozzáfűzni. 10/10.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.