Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
10
Képek
1
Videók
A rém
 
arctoslion   2020. 04. 10.

legújabb vélemény

10

Hú, hát ez valami elementárisan atom film volt. Charlize Theron valami iszonyat jót, dehogy jót, hatalmasat játszott. A durva gyerekkor, az, hogy mindenki ellenszenvvel viseltetett iránta, az sajnos odáig juttatta, hogy számára lehetetlen volt a beilleszkedés. Próbálta, de negatív volt minden reakció. Minél többször próbálkozott, annál inkább falakba ütközött. Elképesztő, amit a sminkesek véghez vittek. Az elején el sem hittem, hogy ez ő. Amit ebben a filmben eljátszott, az bőven megérdemeltté tette, hogy ennyien dicsérik eme mű után. Az, hogy Oscart kapott, TELJESEN megérdemelt. Atom 10/10

 
Artemisia   2017. 12. 25.

Durva, megrázó alkotás, de az is volt a film célja, hogy egy bántalmazott,embertelen kegyetlenségeken átment nő lélekrajzát mutassa be, ami hibátlanul sikeredett.A hangulat nagyon nyomasztó, hiszen rendkívül valóságszerű képekkel érzékelteti a nyomort és a szenvedést, amiben Alieen Wournus élt. A legkissebb részleteket is aprólékosan kidolgozták, a szereplők megjelenésétől és ruházatától kezdve, minden díszletre odafigyeltek. A színészi játékok zseniálisak, szinte hihetetlen, hogy Charlize Theron milyen mélyen azonosul a karakterrel,bár az ő gyermekkorában is voltak traumatikus élmények,de a tehetsége és az elhivatottsága akkor is lenyűgöző, hiszen mindent megtett a szerep kedvéért, meghízott és meg is csúnyult. Nagyon megérdemelte az Oscar-díjat, megdolgozott érte. A film minőségén látszik, hogy ebben a produkcióban bizony a rendezőtől a statisztákig, az egész stábnak benne volt a szíve-lelke.


 
vivikejencikelara   2017. 05. 31.

Zseniálisan jó! Nagyon imádom a filmet bár lelkileg kicsit megvisel mikor újra megnézem , mégis megakarom mert nagyon sokat ad nekem ez a film. Ad sok szerelmet, sok küzdelmet, harcot és szenvedést.

 
Berto49   2017. 01. 22.

Ilyen fantasztikus színészi alakítást minden szökőévben lehet csak látni. A megcsúfított Charlize Theron (az egyik legkedveltebb színésznőm) félelmetesen jó! Mellesleg – köztünk szólva – azok a férfiak, akik leálltak ilyen luvnyával, meg is érdemelték a sorsukat. Most második megnézésre a kis békalány – Christina Ricci – szereplésével is meg vagyok elégedve. Első alkalommal nagyon utáltam, mostanra viszont el kell ismernem, hogy tud játszani, bár a fizikai megjelenése ebben a filmben számomra visszataszító.

 
Ghotik   2016. 10. 04.

Nagyon durva erős film, amihez kell egy idegzet. Erős idegzetűeknek ajánlom csak, mert egy nagyon durva, kemény film. Kategóriájában a jobbak között van.

A film összbevétele 64 240 813 dollár volt (imdb.com).

 

Charlize Theron a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Azért, hogy minél rondább legyen, arcprotéziseket viselt a forgatásokon Charlize Theron.

(mamiéstöti2)
 

Golden Globe díjat is kapott Charlize Theron alakításáért.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.