Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Amerikai gengszter

(American Gangster)
 
anita9215  2016. 05. 08. 17:00

Nagyon durva krimi lett ez Danzel-től. Ritka erősen játssza el a szerepét és ez tetszik. A történet lehet, hogy nem lett nagy eresztés, de mégis kedveltem. Nem is tudnám megmondani, hogy a hangulata vagy a karakterek miatt kedveltem meg annyira a filmet. Az tuti, hogy szuper. Ajánlom másoknak.

 
BuBu  2015. 06. 30. 19:48

Jó film volt. Crowe keveset játszott benne, de jó volt. Denzel meg lehetett volna benne keményebb. Ha több akció, alvilági leszámolások lettek volna benne, akkor izgalmasabb lett volna a film.

 
Rikudou6  2015. 08. 12. 12:37

A bemutató alapján nagyon vártam a filmet és szerencsére csalódnom se kellett benne. Egy nagyon vagány nagyon jól összerakott filmet kaptam, ami tele volt sok jól megkomponált zenével és humorral. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam. :)

 
storeman  2015. 11. 28. 17:53

Jó kis gengszerfilm. Tetszik, ahogy Denzel alakítja a komor és kemény maffiózót. Nem gondoltam volna azt, hogy neki még az ilyen típusú szerepek is jól állnak.

 
Vanessa  2015. 03. 19. 12:43

Igazi, tipikus akciófilm.
A műfaj kedvelőinek tetszeni fog.
Tetszik a filmben az ellentétek és párhuzamok kettőssége, Denzel Washington pedig nagyszerű alakítást hozott, de ezen meg sem lepődök,remek színész.

Russell Crowe
Russell Crowe
Denzel Washington
Denzel Washington
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 160. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.