Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
83

Amerikai gengszter (2007)

American Gangster
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
27
Képek
1
Videók
 
erahurka   2018. 08. 12.

Így kell gengszterfilmet csinálni! Simán odatehető a Keresztapa, a Sebhelyesarcú vagy Scorsese legendás alkotásai mellé. A recept ismerős lehet, a megvalósítás és a valós történeten alapuló fekete drogbáró felemelkedése és bukása azonban így is a legjobbak közé emeli.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Nagyon durva krimi lett ez Danzel-től. Ritka erősen játssza el a szerepét és ez tetszik. A történet lehet, hogy nem lett nagy eresztés, de mégis kedveltem. Nem is tudnám megmondani, hogy a hangulata vagy a karakterek miatt kedveltem meg annyira a filmet. Az tuti, hogy szuper. Ajánlom másoknak.


 
Deniel   2018. 09. 12.

Túlértékelt film! Két jó dolog van benne, Denzel Washington és Russel Crowe! Ennél langyosabb "gengszter filmet" szerintem nem láttam! Elcsattan benne 1-2 pofon és 1-2 lövés, minden más dög unalom benne, semmitmondó párbeszédek váltják egymást sorra, közben meg ásítozol és várod, hátha történik valami! Valami, de semmi! A Betéve vagy a Casino poros nyomába sem ér! Denzel Washingtonnak ezerszer jobb alakításai és filmjei vannak, nem mellesleg ez a fajta szerep sem hozzá, sem Crowe-hoz egyáltalán nem illik szerintem! Egyszerűen unalmas film!

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

A bemutató alapján nagyon vártam a filmet és szerencsére csalódnom se kellett benne. Egy nagyon vagány nagyon jól összerakott filmet kaptam, ami tele volt sok jól megkomponált zenével és humorral. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam. :)

 
bbozsi   2018. 07. 09.

Őrületesen nagy film, hosszú évek távlatából is emlékszem, mennyire fotelbe szegezett.

Russell Crowe
Russell Crowe
Denzel Washington
Denzel Washington
 

100 millió dollárból hozták össze a filmet és 264,5 millió dollárt termelt világszerte.

(LionelMessi10 )
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.