Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
urbanistaa   2018. 10. 07.

legújabb vélemény

Oliver Stone filmje még ilyen időtávlatban is nagyon élvezetes, időtálló és abszolút felveszi a versenyt mai társaival. Izgalmas, látványos és hiteles film.

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

Szerintem a legjobb börtönös film az összes közül és mivel igaz történeten alapszik, így még nagyobb élmény megnézni. Faterral annyira szeretjük, hogy már nem is tudom hányszor láttuk.


 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

A film sikerének titka a hitelesség, a nyers valóság bemutatása félrebeszélés nélkül. A börtönök kegyetlen és ösztönös világát mutatja be, durva jelenetekkel.

 
daeril   2016. 01. 21.

Alighanem a legjobb film, amit az utóbbi időkben láttam. Imádtam. Egyszerűen fenomenális, amit mindenkinek látnia kellene. A képi világa egy kicsit hanyag és talán túl sötét is, de talán így a tökéletes, hogy még átélhetőbb legyen.

 
Keiichi Tsuchiya   2015. 01. 18.

Tetszett, hogy nem tudtam egyértelműen megítélni, hogy a főszereplő mennyire áldozat, vagy csak egyszerűen megérdemli a büntetését. Olyasfajta film ez, amely bevonja a nézőt a cselekménybe, így magunknak is agyalni kell rajta.

Brad Davis
Brad Davis
Paolo Bonacelli
Franco Diogene
Randy Quaid
Brad Davis
Norbert Weisser
Randy Quaid
Brad Davis
Brad Davis
John Hurt
Paul L. Smith
Bo Hopkins
Brad Davis
Brad Davis
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.