Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83

Szökés Alcatrazból (1979)

Escape from Alcatraz
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 22.

legújabb vélemény

Kicsit másabb hangulatra voltam vevő a film alatt de annyira nem lett vészes, hogy ne lehessen megnézni. Én azért többre számítottam ettől a filmtől az alapján amit róla halottam.

 
irongozu   2016. 04. 29.

Ez egy nagyon nagy film a legendától. Néhány kivételtől eltekintve a mellékszereplők is nagyon jók, pedig nem feltétlenül egyszerű a börtönélet bemutatása. Úgy gondolom, méltán lehet ez a film az alapja a börtönfilmeknek.


 
FarZoo   2015. 06. 26.

Az egyik legjobb börtönös film. Magával ragadó, kemény, érzelmileg megfogó, durva film. Nincs olyan hogy valakire ne lenne hatással, aki megnézi ezt a filmet. Komoly filmek kedvelőinek ajánlom!

 
Kandurbaba   2016. 02. 08.

Az egyik legjobb börtönös film. Profi rendezés, kiváló színészek. Meggyőző színészi alakítás. Végig leköti az ember figyelmét a film, nem hagy unatkozni.

 
lexlutor   2015. 05. 13.

Valahogy egy időben nagyon menő volt idealizálni a börtönviselt embereket, mint az igazi "kemény férfiakat", akikre fel kell nézni. Ez nekem nem annyira tetszett. A film maga attól még jó volt, csak ez volt kicsit problémás nekem.

A film összbevétele 43 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A veszélyes ugrást a börtönfalról a vízbe kaszkadőrök nélkül forgatták le.

(kázsé)
 

Danny Glover első filmje.

(kázsé)
 

A film bemutatása óta az egyik legkedveltebb kérdés az Alcatraz börtöntúráin: "melyik volt Clint Eastwood cellája?"

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.