Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Doloresz89   2019. 02. 03.

legújabb vélemény

Ellentmondok, nekem nagyon tetszett, nem csupán Depp alakítása miatt. Izgalmas, érdekes, régi vágású krimi.

 
Deku   2017. 10. 25.

Lehetett volna ez sokkalta jobb is ez nem vitás. Mert ez még elégségesnek is gyenge volt. Ettől a filmtől azért én személy szerint sokkal többet vártam volna.


 
Diesel   2018. 02. 15.

Zseniális film. Többször láttam már nekem személy szerint az egyik kedvencem ebben a témában. Életrajzi romantikus gengszterfilm. Nagyon örültem neki hogy Johnny Deep alakította John Dillingert. Más színészt nem is tudtam volna elképzelni erre a szer... több»

 
avocados   2015. 08. 27.

Johnny Depp zseniális, a film nem lett volna ennyire jó ha nem ő játssza a főszerepet. Az operatői munka szintén említést érdemel, gyakran olyan mintha kézikamerával készítettek volna jeleneteket, a kameramozgás nagyon tetszett.

 
ch003067hd   2015. 03. 01.

Csak azt tudom mondani erre a filmre, hogy megérte a mozijegy árát! Depp pedig hozta a formáját. Remek kis maffiafilm, na nem a legjobb, de simán lekötött.

 
danda115   2015. 11. 02.

Ez egy kimondottan jól sikerült film. A rendező remek érzékkel kalauzol vissza minket a harmincas évek amerikájába, amikor a bank volt a bűnöző és a bankabló volt a hős. A legendás Dillinger szerepére pedig nem is találhattak volna karizmatikusabb színészt. Depp az egyik legőszintébb alakítását nyújtja ebben a filmben.

 
piZZola   2015. 06. 20.

Michael Mann-nek több mint két órát vett igénybe, hogy kimerítően bemutassa Dillinger történetét. Nem kapkodta el a munkát, és ez a minősége is látszik. A film egyszerűen jó, izgalmas, ráadásul Johnny Deppet tisztelhetjük a főszerepben, aki alakításá... több»

A film összbevétele 214 104 620 dollár volt (imdb.com).

 

John Dillinger tényleg szeretett rendőrökkel fényképezkedni, de soha nem látogatta meg az ellene nyomozó csoportot.

(ps)
 

A filmforgatást megelőzően az a hír járta, hogy Leonardo DiCaprio is szerepelni fog a filmben.

(ps)
 

Johnny Depp a bankrablásra egy 1932-es Studebaker típusú kocsiban ülve gördül, éppen ilyen kocsit használt Dillinger is.

(ps)
 

John Dillinger balkezes volt.

(ps)
 

Johnny Depp és James Russo ebben a filmben dolgoztak együtt harmadszor.

(ps)
 

A film végső változatából kimaradt egy szenvedélyes csókjelenet Carey Mulligan és Johnny Depp között.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.