Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Doloresz89   2019. 02. 03.

legújabb vélemény

Ellentmondok, nekem nagyon tetszett, nem csupán Depp alakítása miatt. Izgalmas, érdekes, régi vágású krimi.

 
Deku   2017. 10. 25.

Lehetett volna ez sokkalta jobb is ez nem vitás. Mert ez még elégségesnek is gyenge volt. Ettől a filmtől azért én személy szerint sokkal többet vártam volna.


 
Diesel   2018. 02. 15.

Zseniális film. Többször láttam már nekem személy szerint az egyik kedvencem ebben a témában. Életrajzi romantikus gengszterfilm. Nagyon örültem neki hogy Johnny Deep alakította John Dillingert. Más színészt nem is tudtam volna elképzelni erre a szerepre. Johnny Deep teljesen átszellemül a film ideje alatt és hitelesen alakítja Dillingert. Maga történet jól felépített a kamera mozgások az operatőri munka is hibátlan. A helyszín a szereplők ruházata, a járművek teljesen korhűek igazából olyan mintha ott lennénk mi nézők is. A zeneszerzőt Elliot Goldenthalt kiemelném még mindenképpen. A film zenéje teljes mértékben passzol a filmben érezhető feszültséghez. A film tökéletesen bemutatja, hogy a gengszterek között is mekkora különbség van. Itt főként Dillinger és Baba arcú Nelson párosra gondolok. Dillinger a visszafogott, eszes, megfontolt türelmes gengszter aki a pénzre utazik. Nelson pedig agresszív, robbanékony, kegyetlen. A többi szereplő játéka is tetszett a filmben. Kimondottan izgalmas volt ahogy Dillinger mindig 1 lépéssel a hatóságok előtt járt. A film szórakoztató, szomorú és elgondolkodtató. Érdemes megnézni.

 
avocados   2015. 08. 27.

Johnny Depp zseniális, a film nem lett volna ennyire jó ha nem ő játssza a főszerepet. Az operatői munka szintén említést érdemel, gyakran olyan mintha kézikamerával készítettek volna jeleneteket, a kameramozgás nagyon tetszett.

 
ch003067hd   2015. 03. 01.

Csak azt tudom mondani erre a filmre, hogy megérte a mozijegy árát! Depp pedig hozta a formáját. Remek kis maffiafilm, na nem a legjobb, de simán lekötött.

A film összbevétele 214 104 620 dollár volt (imdb.com).

 

John Dillinger tényleg szeretett rendőrökkel fényképezkedni, de soha nem látogatta meg az ellene nyomozó csoportot.

(ps)
 

A filmforgatást megelőzően az a hír járta, hogy Leonardo DiCaprio is szerepelni fog a filmben.

(ps)
 

Johnny Depp a bankrablásra egy 1932-es Studebaker típusú kocsiban ülve gördül, éppen ilyen kocsit használt Dillinger is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.