Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
49
Vélemények
47
Képek
1
Videók
Zodiákus
 
HETEDIK   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

Fincher nagyszerűen adja vissza a kort és az akkori hangulatot, hogy játszott a rendőrséggel és az emberekkel a sorozatgyilkos. Vasember pedig csak hab volt a tortára. Zseniális film egy soha le nem leplezett gyilkosról!

 
indingo   2017. 04. 11.

Érdekes film, bár egy picit talán hosszú A szereposztás dobott rajta egy kicsit. Igaz történetről van szó, bár azért sajnálom, hogy a tettes nem lett meg.


 
dulkap   2017. 10. 18.

Kiválóan elkapott hangulat és képi világ, ami nem is meglepő Finchertől. A színész választás hibátlan és ugyan néha-néha leül egy kis időre a film, de a hossza ellenére szinte végig van egy lassú, de feszes tempója. Kicsit rövidebb játékidővel simán arathatott volna a nagyobb díjaknál is és mára már klasszikussá vált volna.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Jake Gyllenhaal-t az egyik legjobb jelenkori színésznek tartják, lehet a képességei kivételesek, de hogy egy-két filmjén kívül még a nézhető kategóriát sem üti meg, azért az elgondolkodtató.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Sorozatgyilkos után nyomozós filmek tekintetében az egyik legkiválóbb alkotás. További pozitívuma, hogy valós történeten alapszik, melyet igyekezett hűen követni.

Robert Downey Jr.
Jake Gyllenhaal

A film összbevétele 84 785 914 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben is szereplő leggyanúsabb vádlottra sosem tudták rábizonyítani, hogy ő a Zodiákus.

(HETEDIK )
 

A filmben szereplő vers, ami egy iskolapadba volt belevésve, valóban létezett, a gyilkos legelső gyilkossága után írta.

(HETEDIK )
 

A mai napig rejtély, hány áldozata volt valójában a sorozatgyilkosnak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.