62% 42 szavazat
Egy éjszaka a királlyal

Egy éjszaka a királlyal

One Night with the King
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Saul új területeket hódít meg, ám Sámuel próféta parancsa ellenére megkíméli az elfogott király életét. Sámuel megöli a királyt, ám áldott állapotban lévő feleségének sikerül elszöknie. Később a gyermeke, Haman bosszút akar állni a Perzsiában élő zsidókon. Számítását azonban keresztülhúzza Hadassah, a fiatal zsidó lány. A csinos és bátor lány ugyanis elnyeri a jóképű Xerxész király, a zsidók ősi ellenségének szívét. Perzsia királynője lesz, akinek sikerül elhárítania a népét fenyegető veszedelmet.

Forgatókönyvíró: Stephan Blinn
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.06.12.
 
2017.07.10 matyas

legújabb vélemény

Hát, én nem akarok senkit sem megbántani, de ez egy harmatgyenge tákolmány. A dramaturgia nagyon átgondolatlan, szerintem abszolút zilált a sztori, annak ellenére, hogy a cselekmény nem kifejezetten dinamikus. Én ezt a három csillagot nagyon jó szándékkal adom.

0
 
2014.11.03 airbus

Egyszerűen gyönyörű film, minden kisebb-nagyobb hibája ellenére azt tudom mondani, hogy nagy élmény volt számomra. Ráadásul ad valamit a film, amin ugyan nem rágódik órákig, de amíg tart a játékidő, szinte teljesen egy másik világba kerül. Csakis ajánlani tudom!

1

A film összbevétele 13 538 582 dollár volt (imdb.com).

#1