Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
29
Szereplők
30
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon túl van ez a film fényezve, semmi olyan eredetit nem láttam benne amit előre hallottam. Russel Crowe nem volt rossz bár láttam már őt is élethűbben játszani.

 
Berto49   2017. 09. 01.

Biztosra akartam menni, ezért választottam a gyűjteményemből ezt a lemezt. Sajnos 2015. május 23.-án autó balesetben a film főhősei életüket vesztették, a Nobel-díjas John Nash 86 éves volt, felesége, Alicia 82. Micsoda kegyetlenség a sorstól! A róluk szóló film lehet, hogy nem mindenben felel meg a történeti hűségnek, de egy nagyon-nagyon jó film. Elsősorban Russell Crowe játéka miatt, mert ezzel az feledhetetlen alakítással bekerült a kedvenceim sorába. A csodálatosan szépséges Jennifer Connelly számára nem nyílt akkora játéklehetőség, mint Crowe számára, csak gyönyörűnek kellett lennie, ez meg alapból is megy neki. Viszont színésznek is ragyogó, gondoljunk csak a „Ház a ködben” című alkotásra. Crowe a színjátszás magasiskoláját nyújtotta. A történet ugyan néha közelít az egyéni giccs határomhoz, de jelen esetben ezt tudom tolerálni. Crowe magyar hangja, Rátóti Zoltán is a kedvenc színészeim közé tartozik, remekül oldotta meg a feladatát. Paul Bettany, a csak Nash képzeletben létező Charlesként azért is borzongató volt, mert a rég halott Kaszás Attila hangján szólalt meg. Az általában „másodhegedűs” Ed Harris is remekül alakította a látomásként létező Parchert. A filmet bármikor újranézném, annyira élveztem.


 
dailyfilmsan   2018. 06. 17.

Érdekes és fordulatos film. Engem annyira nem nyűgözött le a miliője de nézhető és megkacagtat néhány alkalommal. Tulajdonképpen nem tudom elmondani miért nem vett le a lábamról teljesen a film. Bármikor bármilyen élethelyzetben és szituációban nézhető a film.

 
Timcsi   2019. 02. 18.

Russell Crowe nekem mindig egy jóllakott ovis hatását kelti. Remek film, amiben utóbbit is kedveltem.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

Szerintem ez egy zseniális alkotás, amit mindenkinek látnia kéne. A színészek mind nagyon jók, a cselekmény szépen ki lett dolgozva, és a hangulatot is nagyon jól megteremti.

Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Jennifer Connelly
Ed Harris
Russell Crowe
Russell Crowe
Ed Harris
Russell Crowe
Russell Crowe
Ed Harris
Jennifer Connelly
Russell Crowe
Russell Crowe

A film összbevétele 313 542 341 dollár volt (imdb.com).

 

Russel Crowe a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 90. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Dave Bayer matematikaprofesszor volt a film matematikai tanácsadója és Russell Crowe kézdublőre, amikor bizonyításokat és képleteket kellett írni.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.