Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Az első szexikon (2005)

The Notorious Bettie Page
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Gretchen Mol
Gretchen Mol

Videók (1)

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 18.

legújabb vélemény

0
Amikor még pult alatti áru volt a meztelen kép...

A nő, aki beelőzte Marilyn Monroe-t. Bettie Page története igen érdekes, amelyet a film ügyesen tálal, azzal együtt is, hogy nem könnyű igényesen bemutatni egy ilyen kényes témát. Ha belegondolunk, hogy manapság milyen tartalmak keringenek az interne... teljes kritika»

 
alexxx   2016. 10. 14.

0

Fincsi kis filmecske az első SM modellről. Üdítő elképzelés, hogy nem minden hozzá hasonló végezte ugyanolyan szerencsétlenül.

 
Sziszi   2016. 01. 08.

0

Voltak benne szórakoztató részek és iszonyú hitelesnek tűnt, ahogy semmi mást nem tudott előadni, csak saját magát...ez cuki volt...bírtam...:D

A film összbevétele 1 410 778 dollár volt (imdb.com).

 

Demi Moore nagyon szerette volna eljátszani Bettie Page-t, de végül nem kapta meg a szerepet Liv Tyler miatt. Miután Tyler is dobta a projektet, Gretchen Mol kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A floridai templomban játszódó istentisztelet jelenetet valójában egy new york-i templomban vették fel, a forgatás utolsó napján. A kórus, amelyet a jelenetben látunk egy igazi kórus.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hugh Hefner egy privát vetítést szervezett Bettie Page számára, amikor elkészült a film. Page szerint az őt alakító Gretchen Moll sokkal szebb nála.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Miután elbúcsúzott modellkarrierjétől, a vallás felé fordult és misszionárusként szeretett volna dolgozni, ez az álma azonban nem teljesülhetett, ugyanis elvált asszonyként ez nem volt elfogadott. Miután harmadik férjétől, Harry Leartől is elvált 1972-ben depresszióssá vált és sokáig kezelték elmegyógyintézetben is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A burlesque táncos és modell, Marilyn Manson ex-felesége, Dita von Teese nem titkolja, hogy megjelenésére erőteljes hatással volt Bettie Page.

(ArpiHajdu és Réci)