Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69

Az első szexikon (2005)

The Notorious Bettie Page
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Gretchen Mol
Gretchen Mol
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 18.

legújabb vélemény

Amikor még pult alatti áru volt a meztelen kép...

A nő, aki beelőzte Marilyn Monroe-t. Bettie Page története igen érdekes, amelyet a film ügyesen tálal, azzal együtt is, hogy nem könnyű igényesen bemutatni egy ilyen kényes témát. Ha belegondolunk, hogy manapság milyen tartalmak keringenek az interneten (amelyek eléréséért nem kell más, csupán egyetlen gombnyomás), furcsa, hogy a maga korában milyen botrányt tudott kavarni egy olyan erotikus képregény, amelyben még csak nem is voltak meztelenek a modellek. A fétis, beteges szexuális ösztönök persze már azóta fűtik az embereket, amióta a világ a világ, s ennek a csapdájába csöppent bele (és nyilván ez sem változott ma sem) az a sok naiv lány, akik úgy vélték, semmi rosszat nem tesznek azzal, ... több»

 
alexxx   2016. 10. 14.

Fincsi kis filmecske az első SM modellről. Üdítő elképzelés, hogy nem minden hozzá hasonló végezte ugyanolyan szerencsétlenül.


 
Sziszi   2016. 01. 08.

Voltak benne szórakoztató részek és iszonyú hitelesnek tűnt, ahogy semmi mást nem tudott előadni, csak saját magát...ez cuki volt...bírtam...:D

A film összbevétele 1 410 778 dollár volt (imdb.com).

 

Demi Moore nagyon szerette volna eljátszani Bettie Page-t, de végül nem kapta meg a szerepet Liv Tyler miatt. Miután Tyler is dobta a projektet, Gretchen Mol kapta meg a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A floridai templomban játszódó istentisztelet jelenetet valójában egy new york-i templomban vették fel, a forgatás utolsó napján. A kórus, amelyet a jelenetben látunk egy igazi kórus.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hugh Hefner egy privát vetítést szervezett Bettie Page számára, amikor elkészült a film. Page szerint az őt alakító Gretchen Moll sokkal szebb nála.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.