Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Larry Flynt, a provokátor (1996)

The People vs. Larry Flynt
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
TribeBubu   2017. 01. 09.

legújabb vélemény

Szólásszabadság. Ha egy történet erről szól, nem ígérkezik izgalmasnak és szórakoztatónak, viszont Larry Flynt életrajza nem mindennapi, még a gazdagok között sem. Az pedig, ahogyan ez a film bemutatta, egyszerre humoros, fordulatos, szívszorító, megindító és izgalmas. Woody Harrelson zseniálisan formálta meg a szókimondó laptulajdonost. A többi színész is megfelelően színvonalas alakítást nyújtott. Milos Forman pedig sokadszorra is bebizonyította, hogy piszkosul ért a rendezéshez. A Larry Flynt, a provokátor az életrajzi filmek egyik legjobbja.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

Minden kétséget kizáróan Woody Harrelson élete egyik legjobb alakításával örvendeztet meg bennünket ebben a viccesnek induló, de komoly drámába forduló remek filmben.


 
Vitya   2015. 05. 03.

Az az igazság, hogy Woody Harrelsont mint főszereplőt ebben a filmben láttam csak, de meggyőzött. Hitelesen alakít, igazi karakter. Jól sikerült M.Forman film, érdekes cselekménnyel.

 
totykos   2016. 06. 12.

Kezdek rájönni, hogy Woody Harrelson egy igazán nagyszerű színész, aki csodálatosan viszi színre ezt a nagyon furcsa figurát. Normálisan nem gondolnám, hogy nagyon szimpatikus lenne nekem Larry Flynt, de Harrelson játéka egészen új megvilágításba helyezte őt.

 
ZiggityZag   2015. 02. 13.

Baromi nagy film volt, ez a Larry Flynt tényleg nagy arc lehetett. Nem mintha annyira nagyra tartanám a pornóipart, de mint személyiség szerintem egy egyedi, provokatív jelenség lehetett a jó értelemben.

Woody Harrelson
Woody Harrelson
Edward Norton
Woody Harrelson
Courtney Love
Woody Harrelson
Woody Harrelson
Woody Harrelson
Larry Flynt
Brett Harrelson
 
A film zseniális, jó forgatókönyv, kiugróan jó rendezés, kiváló színészek. Még a minimális szerepkörhöz jutó, szárnyait bontogató Edward Norton is kiválóan hozza a mellékszerepét. És amit egy jó drámától várunk, az elgondolkodtatás is sikerül gazdagon és tragikus eseményektől sem mentes több»

A film összbevétele 20 191 312 dollár volt (imdb.com).

 

Mikor megkérdezték Larry Flynt-et, hogy melyik színész játssza őt a filmben, Michael Douglas-t javasolta.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Doug, Larry Flynt egyik testőre a filmben a valóságban is Flynt testőre volt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Edward Norton kétségbeesetten szeretett volna Milos Forman-el dolgozni, ezért vállalta el a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.