Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 30.

Itt érezhető volt számomra, hogy nem mindig kell feltétlenül minden téren tökéletesen szerepelnie a filmnek mivel egy átlagos nézhető szintet ütött csak meg de ez nekem épp elég volt.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 25.

Van egy fajta életszaga a filmnek. Jól megragadja a valóságot és azt hogyan létezik ügyvéd és kliens között a kapcsolat. Miért is bizalmatlan az ember az ügyvéd felé. Emellett pedig ez egy igaz történet. Nekem tetszett az a szenvtelen nő akit Julia Roberts a filmvászonra hozott és az is tetszett hogy pörgött a film.


 
AE1205SB   2015. 10. 06.

Nagyszerű film, a mondanivalója elgondolkodtató, a történet tanulságos. Ez az a film, amit újra és újra megtudok nézni! Julia Robert alakítása nagyszerű, remek színész!

 
FarZoo   2015. 06. 26.

Igazi Julia Roberts film. Nagyon illik a karaktere a szerephez. A jo akaratú, jó célért küzdő kitartó nő, aki végső soron eléri a célját. Drámai, kellemes film.

 
bbozsi   2017. 04. 30.

Julia Roberts nagyságát mutatja, hogy míg más szerepeiben hozza a bájos, imádnivaló figurát, itt a képernyőről szinte lemászva adja a kiállhatatlan, nagyszájú, erőszakos némbert - még ha nemes célért is küzd. Az egyik nagy lépés a strong independent woman típusának vásznat hódító hadjáratában.

A film összbevétele 256 271 286 dollár volt (imdb.com).

 

A valódi Erin Brockovich a film elkészülte után nagy hírességnek örvendett. Az óta saját Talkshow-ja van.

(dailyfilmsan )
 

Erin nem kedvelte különösképpen a róla készült filmet, mivel néhány jelentben a női testtel való visszaélést kicsinyesnek találta és valótlannak, mivel ő sosem élt vissza a testi adottságaival azért hogy előrébb jusson.

(dailyfilmsan )
 

Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.