Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Deku  2017. 08. 30.

Itt érezhető volt számomra, hogy nem mindig kell feltétlenül minden téren tökéletesen szerepelnie a filmnek mivel egy átlagos nézhető szintet ütött csak meg de ez nekem épp elég volt.

 
AE1205SB  2015. 10. 06.

Nagyszerű film, a mondanivalója elgondolkodtató, a történet tanulságos. Ez az a film, amit újra és újra megtudok nézni! Julia Robert alakítása nagyszerű, remek színész!

 
FarZoo  2015. 06. 26.

Igazi Julia Roberts film. Nagyon illik a karaktere a szerephez. A jo akaratú, jó célért küzdő kitartó nő, aki végső soron eléri a célját. Drámai, kellemes film.

 
Manyi  2015. 10. 25.

Az igaz hogy van mondanivalója és sztorija a filmnek, még tanulságosnak és elgondolkoztatónak is mondanám, de összességében a film untatott, nem tudott lekötni.

 
AESB  2015. 06. 16.

Nagyon megindító, különleges film, nagyon sok tanulságot rejt magában. Az, hogy igaz történet, az csak emel rajta. Julia Roberts megérdemelte az Oscart, kiváló alakítást mutatott be!

 

Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Erin Brockovis-Ellis százezer dollárért adta el a történet megfilmesítésének jogait a Universal Studiosnak.

(ps)
 

Amikor Julia Roberts átvette a legjobb női főszerepért járó Oscar-díjat, beszédében elfelejtett köszönetet mondani Erin Brockovich-Ellis-nek.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.