Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
Deku   2018. 02. 15.

Több olyan jelenet is volt, ami nekem elég eredetinek hatott mellőzve mindenféle sablonos momentumot. Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó sztoriról maradok le ha még véletlenül is kihagyom. Szerencsére nem így lett.

 
indingo   2018. 01. 07.

Remek film volt, egy nagyon erős valós történettel. Nem akart több lenni a film, mint ami. Jake remekül hozta figurát. A család egy kicsit zavart, sok volt és ezek sosem dolgoztak?


 
Berto49   2018. 07. 19.

Egyszerűen nem értem a magyarországi filmforgalmazási gyakorlatot. Itt van egy sajnos még most is aktuális témáról, a terrorizmusról szóló film, benne egy olyan alakítás, amely megerősített abban, hogy Jake Gyllenhaal a jelenlegi legnagyobb tehetségek közé tartozik, és lám: nálunk nem játszották a mozikban. Boston messze van? 2013 már régen volt? Azóta Európát is elborította a terrorhullám? Ki tudja, hogy milyen megfontolásból nem vették meg? Viszont a nagyságrendekkel gyengébb „A párizsi vonat” bemutatásra került még márciusban. A „Stronger” bemutatta, hogy egy átlagos amerikai munkásember rosszkor volt rossz helyen, de hihetetlen akaraterővel és kitartással hőssé tudott válni. Tudom, hogy a kisember követhető átalakulása példaképpé eléggé lejáratott téma (ezért a filmet nem is értékelem jóra), de Gyllenhaal alakítását sokkal több néző számára kellett volna elérhetővé tenni! Miatta lett „jó” az értékelésem. Jeff Bauman figurájának átélésével legalább akkorát nyújtott, mint a szörnyűséges borzalmakat átélt valóságos személy. A színészi tehetséget már a génjeiben megkapott sztár nem először bizonyított; már a 2001-es „Donnie Darko” óta próbálom követni, 2014-ben az „Éjjeli féreg”-gel ért a csúcsra, de azt az alakítást is túlszárnyalta. Azon is csodálkozom, hogy egyetlen igazán jelentős díjat sem kapott, „csak” a 2017-es Hollywood Film Awards az Év Színésze kitüntetését.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Megtörtént esemény és terrorizmus. Olyan témák amelyekre éhezik a nép, adva van a siker. Megrendítő történet, egy erős szerelni szállal, korrekt alakításokkal.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

A legtöbb terrorizmussal kapcsolatos filmmel ellentétben kapunk az esemény előtti és utáni időszakból is és így kerek a történet. Nem rossz film, de valami még hiányzott.

Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jeff Bauman
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Miranda Richardson
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
 
A Stronger nem azért készült el, mert Jeff Bauman története vászonra való, hanem pontosan azért, mert meghazudtol mindent, amiért vászonra valónak gondolnánk egy történetet. Minden további nélkül az év egyik leghatásosabb, legemberibb, legkatartikusabb filmélménye.

9/10 több»
 

A filmet egy időben forgatták a A hazafiak napja-jel (Mark Wahlberg), mely szintén a bostoni terrortámadás idején játszódik. A szóban forgó filmben Jeff Baumant Dan Whelton alakította. Ugyanezt a valós személyt játssza Jake Gyllenhaal is.

(hp )
 

A film valós eseményeket dolgoz fel, melyeket az Jeff Bauman vetett papírra memoárjában, aki mindkét lábát elvesztette a bostoni terrortámadás során.

(hp )
 

A film Jeff Bauman és Bret Witter azonos című regényén alapszik.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.