Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Bostoni erő

(Stronger)
 
32
8
4
13
 
Deku   2018. 02. 15.

Több olyan jelenet is volt, ami nekem elég eredetinek hatott mellőzve mindenféle sablonos momentumot. Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó sztoriról maradok le ha még véletlenül is kihagyom. Szerencsére nem így lett.

 
indingo   2018. 01. 07.

Remek film volt, egy nagyon erős valós történettel. Nem akart több lenni a film, mint ami. Jake remekül hozta figurát. A család egy kicsit zavart, sok volt és ezek sosem dolgoztak?

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Megtörtént esemény és terrorizmus. Olyan témák amelyekre éhezik a nép, adva van a siker. Megrendítő történet, egy erős szerelni szállal, korrekt alakításokkal.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Nagyon meglepődtem, hogy Jaket nem jelölték Oscarra ezért az alakításért, pedig lehet hogy jobban megérdemelte volna mint bárki tavaly, amit előadott az mindenképpen díjat érdemelt volna. Nagyon durva témát választottak a filmkészítők és nehezen veszem rá magam az ilyenek megnézésére, mert túlzottan beleélem magam némelyikbe.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

A legtöbb terrorizmussal kapcsolatos filmmel ellentétben kapunk az esemény előtti és utáni időszakból is és így kerek a történet. Nem rossz film, de valami még hiányzott.

Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jeff Bauman
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Miranda Richardson
Tatiana Maslany
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Tatiana Maslany
 
A Stronger nem azért készült el, mert Jeff Bauman története vászonra való, hanem pontosan azért, mert meghazudtol mindent, amiért vászonra valónak gondolnánk egy történetet. Minden további nélkül az év egyik leghatásosabb, legemberibb, legkatartikusabb filmélménye.

9/10
 

A filmet egy időben forgatták a A hazafiak napja-jel (Mark Wahlberg), mely szintén a bostoni terrortámadás idején játszódik. A szóban forgó filmben Jeff Baumant Dan Whelton alakította. Ugyanezt a valós személyt játssza Jake Gyllenhaal is.

(hp )
 

A film valós eseményeket dolgoz fel, melyeket az Jeff Bauman vetett papírra memoárjában, aki mindkét lábát elvesztette a bostoni terrortámadás során.

(hp )
 

A film Jeff Bauman és Bret Witter azonos című regényén alapszik.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.