Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
28
Képek
2
Videók

Vélemények: Bostoni erő (2017)

 
elekm90   2021. 05. 14.

legújabb vélemény

0

Ugyanazt az esetet dolgozza fel, mint a 2016-os Hazafiak napja Mark Wahlberg főszereplésével, de míg az a film a terrortámadás utáni hajtóvadászatról szólt, addig itt egy áldozat utóélete van fókuszban. Bár más a műfaj, nekem ez a film valamivel jobb... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

1

Több olyan jelenet is volt, ami nekem elég eredetinek hatott mellőzve mindenféle sablonos momentumot. Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó sztoriról maradok le ha még véletlenül is kihagyom. Szerencsére nem így lett.


 
indingo   2018. 01. 07.

0

Remek film volt, egy nagyon erős valós történettel. Nem akart több lenni a film, mint ami. Jake remekül hozta figurát. A család egy kicsit zavart, sok volt és ezek sosem dolgoztak?

 
Berto49   2018. 07. 19.

0

Egyszerűen nem értem a magyarországi filmforgalmazási gyakorlatot. Itt van egy sajnos még most is aktuális témáról, a terrorizmusról szóló film, benne egy olyan alakítás, amely megerősített abban, hogy Jake Gyllenhaal a jelenlegi legnagyobb tehetsége... több»

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

0

Megtörtént esemény és terrorizmus. Olyan témák amelyekre éhezik a nép, adva van a siker. Megrendítő történet, egy erős szerelni szállal, korrekt alakításokkal.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

A legtöbb terrorizmussal kapcsolatos filmmel ellentétben kapunk az esemény előtti és utáni időszakból is és így kerek a történet. Nem rossz film, de valami még hiányzott.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

0

Nagyon meglepődtem, hogy Jaket nem jelölték Oscarra ezért az alakításért, pedig lehet hogy jobban megérdemelte volna mint bárki tavaly, amit előadott az mindenképpen díjat érdemelt volna. Nagyon durva témát választottak a filmkészítők és nehezen vesz... több»

 
csokee38   2018. 04. 15.

0

Az alkotás története az nagyon jó. Bevezetés, történet..A befejezést kicsit elkapkodták, de azt hiszem rendben van egy "Szeretlek" szóval. Ami elképesztően irritált a film alatt az az idióta család, főleg az alkoholista anyuka és nagynéni. Teljesen l... több»

 
coyote   2017. 10. 21.

0

Számomra nagyon megdöbbentő volt ez film. Amikor ez valóban megtörtént, szinte nem hittem a fülemnek, se a szememnek, amiket a hírportálokon olvasni és látni lehetett. Ez a film elképesztően hűen adja vissza mindazt, amit akkor átélhettek az emberek... több»

 
totykos   2017. 11. 26.

0

Engem mélyen megérintett, főleg Gyllenhaal alakítása. Végigkísérni az ő karakterének a fejlődését hihetetlen élmény volt. A film üzenet persze egyértelmű, nincs is túlbonyolítva semennyire sem. Egy korrekt karakterdráma egy ütős sztorival megkörítve.