Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Mielőtt meghaltam (2013)

Dallas Buyers Club
Filmadatlap
 
26
Szereplők
76
Vélemények
19
Képek
10
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

Elég megosztó film,de én a pozitív kommentelők közé tartozom.Érdekes sztori és tetszettek a poénok is. Matthew McConaughey , és természetesen Jared Leto nagyon jól és hitelesen játszanak.

 
indingo   2017. 04. 11.

Hiteles és megrázó volt a film. Matthew nem tartozik a kedvenceim közé, de az itteni alakítását elismerem. Jared Leto egy zseni, de ezt amúgy is tudtam.


 
Deku   2017. 07. 24.

Nekem inkább hajlik az átlagos felé viszont Matthew McConaughey nagyon feldobta a hangulatát a filmnek. Ez olyan is-is film lett amikor nem vagyok képben, hogy milyen érzéseket táplálok iránta. Egynek elmegy és kész.

 
Berto49   2019. 04. 15.

Oscar

Az első alkalommal sokkal jobban tetszett! Akkor teljesen el voltam „ájulva” Matthew McConaughey átalakulásától és játékától. A gyűjteményembe akartam illeszteni, de a második megnézésre úgy döntöttem, hogy nem kell. Az AIDS-es témából elég a „Philadelphia”. Viszont amin most álmélkodtam az Jared Leto alakítása, ő is megérdemelte a legjobb mellékszereplő szobrocskáját. Ami nem tetszett, az a történet hiteltelensége, amit alátámaszt az is, hogy például akiről mintázták Ron alakját, még csak véletlenül sem volt heteró, és semmilyen köze nem volt a macho rodeókhoz. Összességében untig elég volt kétszer megnézni ezt a filmet, harmadjára azonban nem tenném.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

A film, mivel igaz történeten alapszik nagy port kavart és egyértelmű volt hogy súlya miatt Oscar-t fog kapni. Kemény témával foglalkozik és keményen oda is teszi magát hogy az igazat beutassa. Életszerű képsorok és életszerű helyzetek. Ez jellemzi leginkább a filmet na meg persze a kivételes színészi játék. Nem mindenki kedvence, viszont attól még egy kivételes darab és érdemes megnézni.

Jared Leto
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Jared Leto
Jennifer Garner
Matthew McConaughey
Jennifer Garner
Griffin Dunne
Matthew McConaughey
Jared Leto
 
Azonban a legnagyobb dicséret mégis az, hogy a moziban töltött két óra alatt a néző nem ezt a két zseniális színészt látja a vásznon, hanem két tragikus sorsú embert, és az ő drámájuknak lesz részese – ez pedig az egész produkció érdeme. több»

A film összbevétele 55 198 285 dollár volt (imdb.com).

 

Az igazi Ron Woodroof 1992-ben halt meg.

(dailyfilmsan)
 

James DuMont, aki Rayon apját játszotta a filmben, csak hét évvel idősebb, mint Jared Leto aki Rayon-t alakította.

(dailyfilmsan)
 

A forgatás 25 napot vett igénybe.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.