Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Isteni szikra (2008)

Flash of Genius
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
sikitozeller   2021. 07. 21.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mivel a film a valós hátteret dolgozta fel, nem lehetett drámaibb vagy izgalmasabb, mint ami. Bármennyire is unalmas a valóság, sikerült bevinni érdekfeszítő pillanatokat a makacsságról, az igazságkeresésről. Jó pár feltaláló belepusztult mindebbe. A... több»

 
indingo   2020. 08. 20.

0

Nem egy izgalmas téma, amiről az ember egy filmet akar megnézni. Hogy találták fel az automata ablaktörlőt. Maga a történet sem túl pozitív, értem én hogy küzdjünk az álmainkért, de tényleg minden áron?

 
Timcsi   2020. 09. 07.

0

Azt hittem, hogy egy nagyon pozitív történetet fogok látni, de csalódnom kellett. Greg Kinnear alakítása tetszett, de film már kevésbé.

 
vitto   2019. 01. 11.

0

Mióta láttam ezt a filmet, minden alkalommal, mikor beülök az autómba, eszembe jut. Nem semmi, mennyi energiát és küzdelmet fektetett bele a Kearns, hogy elismerje a világ az igazát.

 
Toncsi   2016. 12. 06.

0

Egy újabb film az igazságtalansággal szembeni küzdelemről, de meg kell hagyni, nem egy sablonsztori a szokásos klisékkel. Robert Kearns története jó példa arra, hogy a kellő hittel, akarattal és kitartással (na meg persze elég erős idegekkel) egy hatalmas céggel is szembe lehet szállni. Érdekes, megható film.