Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Hullócsillag (2006)

Factory Girl
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Hullócsillag

Galéria (9)

Sienna Miller
Sienna Miller
Sienna Miller
Sienna Miller
Guy Pearce
Sienna Miller
Sienna Miller
Hayden Christensen
Guy Pearce
Jimmy Fallon
Sienna Miller
Guy Pearce

Videók (1)

 
sptt   2022. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Lassan csordogáló, unalmas művészfilm művészekről. Egyedül Sienna Miller játéka miatt nézhető, önmagában komoly csalódás a film, ennél sokkal többet vártam. 5/10

 
indingo   2018. 02. 18.

0

Maga a film nem igazán tetszett, nem nézném meg újra. Maga a történet megrázó, nehéz dolog elviselni a sikert. A csaj, amúgy Twiggy kortársa volt. Warhol munkássága számomra nem jön be.

 
Szilonka   2018. 04. 11.

0

Nem egy pozitív életérzésű film, bár ez a címből is érződik. Nem egyszerű a története. A drogok tönkre tudják tenni az ember életét végérvényesen, a csaj sem tudott végérvényesen leszokni.

 
Gauss   2021. 08. 02.

0

Egy jó kis film. Elgondolkodtató, tanulságos történet. Akit érdekelnek a hiteles életrajzi filmek, a divatszakma és a művészet mocskos világa, annak nagyon ajánlott. És akit érdekel a téma, hasonló film a Gia - Kifutó a semmibe. Nagyon hasonló stílusú, olyasmi, mint ez, egy kicsit még jobb is.

 
szoljhozzam   2020. 09. 13.

0

Andy Warhollalt remekül formálta meg a nagyon tehetséges Guy Pearce. A történet lélektana miatt kezdtem el nézni, holott a főszereplő színésznő neve ismeretlen volt számomra. Érdekes film volt.