Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
93
Vélemények
66
Képek
1
Videók
 
Oliver.guy_   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

0

SPOILERt tartalmazhat!!! A film életszerű eseményt dolgoz fel, tanulságos és elképesztő hatása van. Néha borzalmasan valóságos látványvilág mellett, fokozatosan mutatja be amint főszereplőnk óráról órára, napról napra, szépen lassan kezd beleőrülni a... több»

 
Deku   2017. 07. 17.

1

Na ez egy igen csak megosztó film lett. Legtöbben akciót várnak és pörgést, ez teljességgel az ellentéte, hisz ide ez nem kell. Viszont szépen tartja a feszültséget és érdekes maradt.


 
GedyPapa   2017. 03. 21.

1

Egy kiváló emberi történet bemutatása egy zseniális színésszel. Nagyon szép képekkel apelláló film, ami képes bemutatni az emberi lélek legmélyebb egységeit is annak érdekében, hogy kerek egész legyen a sztori. Az teszi még érdekesebbé, hogy tudjuk, hogy megtörtént eseten alapszik.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

A témát ismerve nem gondoltam volna, hogy jó filmet lehet belőle készíteni. Végig leköti az ember figyelmét, kicsit sem unalmas. James Franco remek alakítást nyújtott.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

A sztorit az élet írta, a kíváló rendezés és színészi játék pedig remekül közvetíti azt a kiszolgáltatott érzést amikor a természet dominál. Döbbenetes mire képes az emberi akaraterő. -Sokan írták, hogy nem volt elég ötletes a kivitelezés, és ez a ké... több»

 
MP170506   2017. 07. 10.

0

Nagyon jól sikerült film. Annak ellenére, hogy egyszereplős, egy helyszínes alkotás, végig le tudja kötni a néző figyelmét. James Franco kiváló alakítást nyújt.

 
Szilonka   2017. 05. 28.

0

Elmondva nem túl izgalmas a sztori, leszámítva, hogy valóban megtörtént, de a filmet a lehetőségekhez képest nagyon jól megcsinálták.

Galéria (66)

James Franco
James Franco
James Franco
James Franco

Videók (1)

A film összbevétele 60 738 797 dollár volt (imdb.com).

 

A legendás filmkritikus, Roger Ebert szerint James Franco kiérdemelte az Oscar jelölést, s szerinte meg is nyerhette volna. Ráadásul az évtized egyik legjobb alkotásának választotta a filmet.

(citizenfour99)
 

A filmvetítések alkalmával a különböző fesztiválokon több embernek is orvosi segítségre volt szüksége, pánikrohamot kaptak a moziteremben.

(citizenfour99)
 

A film költségvetése 18 millió dollár volt, s 60,738,797 dollárt termellt világszerte.

(citizenfour99)
 

A film a rottent. nevű kritikaösszegző oldalon 93%-os, méghozzá 202 pozitív, és 15 negatívabb jellegű kritikával.

(citizenfour99)
 

Az amputációs jelenetnél arra törekedtek, hogy mind anatómiailag, mind egészségügyi szempontból a legapróbb részletekig hiteles legyen az ábrázolás, így egy orvosi stáb is segítette a filmesek munkáját.

(citizenfour99)
 

Amikor Aron megtudta, hogy James Franco fogja őt alakítani elmondta, hogy biztosra veszi, hogy hitelesen el fogja tudni őt játszani.

(citizenfour99)
 

A film : Between a Rock and a Hard Place c. önéletrajzi írása alapján készült.

(citizenfour99)
 

A megtörtént esetet feldolgozó film utolsó jelentében barátai és családtagjai szerepelnek.

(SódóGA)
 

Tony Gardner és csapata dolgozta ki az amputációs jelenetet, és nagyon figyeltek arra, hogy a jelenet az emberi test anatómiájának is megfeleljen.

(SódóGA)
 

Aron tényleg felvette, amikor hallucinált, és valóban megitta a saját vizeletét.

(SódóGA)