Új a Netflixen: Egy horror thriller tartja lázba a magyar nézőket, már a 2. legnépszerűbb

A nemrégiben a platformon kínálatába felkerült filmet jelenleg csak Stone ügynök kalandja előzi meg!

A film világpremierje a Film4 Fright Festen volt 2015. augusztus 31-én. 2016. január 19-én került a mozikba VODon keresztül, mielőtt 2016. február 2-án a Universal Pictures forgalmazásában megjelent volna otthoni formátumokban.

A Kanyar egy 2015-ös amerikai horror-thriller film, amelyet Iain Softley rendezett, a forgatókönyvét pedig Kimberly Lofstrom Johnson és Lee Patterson írták. A főszerepekben Julianne Hough (Nagyfater elszabadul) és Teddy Sears látható. 

A filmet még 2013-ban kezdték forgatni, így azzal, hogy most ennyire népszerű lett a Netflixen, bizonyította, hogy kiállja az idő próbáját. Ha te is a horror műfaj rajongója vagy, mindenképp érdemes megnézned!

A sztori

Mallory egy fiatal leendő menyasszony úton van Denverbe az esküvői próbájára. Útközben videochatel a nővérével, Ellával. Ella elmondja neki, hogy még nem vette meg a repülőjegyeket, mert meg akar győződni róla, hogy Mallory valóban szerelmes és boldog a döntésével.

Mallory válaszul a nézők számára már egyértelműen őszintétlenül közli vele, hogy boldog, és leteszi a telefont. Néhány perccel később lerobban az autója. Megpróbálja felhívni az autómentőket, de nincs térereje. Ekkor bukkan fel Christian, aki segít beindítani az autót, a nő pedig úgy érzi, ezért cserébe el kell vinnie, hogy kiegyenlítse a számlát. Jó tett helyébe, ugye...? Csak hogy Christiannak más tervei vannak...

Útközben a férfi arról kezd beszélni, hogy a sors hozta össze őket, majd obszcén megjegyzéseket tesz, mire Mallory megpróbálja kitenni Christiant az autóból. Természetesen sem ez, sem ennél drasztikusabb próbálkozásai nem járnak sikerrel, végül pedig elkerülhetetlenül Christian kezébe kerül az irányítás. A dolgok pedig innentől egészen hátborzongató és gyomorforgató fordulatot vesznek.

Ha szeretted a Fűrész franchise-t és a 127 óra című filmet, akkor ez mindenképp a te mozid! Öveket bekapcsolni, éles kanyar következik a lélektani horror világába!

Így éred el

Ha felkeltette az érdeklődésedet, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál!

63 Kanyar  (2015)

horror | thriller

Egy fiatal nő bent ragad az autójában, miután egy stoppos miatt balesetet szenved.