Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Kanyar
 
Kóborló   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

Autóban rekedve!

Kevés horrorfilm kerüli el teljesen a figyelmemet, amit kis hazánkban bemutattak, de a 2014-ben készült, itthon 2016-ban bemutatott Curve, vagyis Kanyar című alkotás ilyen volt. Aztán, amikor egy barátom felhívta a figyelmemet erre a filmre (ha jól emlékszem, pont az 1986-os Rutger Haueres Az országút fantomjáról beszélgettünk, amit személy szerint nagyon kedvelek, és finoman jelezte, hogy jelen filmünk ha nem is sokban, de kissé hasonlít arra), hát finoman szólva is felkeltette az érdeklődésemet. Most, hogy megnéztem a Kanyart, hát, ha csak apróságokban, de tényleg felfedezhető egy-két jelenet, ami miatt a barátom kissé hasonlíthatta Az országút fantomjához, bár én azért idáig nem mennék, ... több»

 
CriticalMaster   2018. 06. 18.

Jó az alapsztori és nagyon ígéretesen indul a cselekmény is: egy magányosan utazó csinos lány (az elképesztően dögös Julianne Hough) felvesz egy jóképű idegent, aki visszaél helyzetével, így balesetet szenvednek. Csakhogy a lány az autóban reked, mert lába beszorul a roncsba. A férfi úgy tűnik, hagyja meghalni, de a lány végül kiszabadul és megtudja: a férfi egy őrült gyilkos. A jól kitalált alaptörténetet azonban a rendezés nem tudja kihasználni. Az egész leül a közepénél és unalomba fullad. Közepes sajnos a végeredmény. 6 pont, a 10-ből.


 
OrSi   2017. 11. 02.

Softleynek még mindig van mit tanulni. Nem rossz a koncepció, de a feszültség kibontakoztatására és a dramaturgiai felépítésre jobban oda kellene figyelnie, így a film elég sok kihagyott remek lehetőséggel van tele, ami sokkal élvezetesebbé tette volna az egészet.

 
Scriptor   2018. 06. 28.

Nagyon jól indul a sztori, egy pörgős és izgalmas horrort ígérve. Aztán belassul az egész, majd teljesen ellaposodik. Sajnos a script és a rendezés Sem tud mit kezdeni a roncsba szorult lány szituációjával és elvesztegeti a film nagyjából felét a semmire. A történet nem tart sehová, nincsenek fordulatok, meglepetések, vagy csattanó. Értékelésem: 2,5 csillag.

Julianne Hough
Teddy Sears
Teddy Sears
Teddy Sears
Teddy Sears
 
Lényeg a lényeg: ez bizony csak egy közepes film lett. több»
 

A film főhősnője Mallory szerepében Julianne Hough, aki nemcsak színészi képességeivel és bájaival hívta fel a figyelmet magára, hanem a legtöbb filmjében, amiben szerepet vállalt, énekesnői tehetségét is megcsillogtatta (Mindörökké Rock, Kitérek a hitemből, Nagyfater elszabadul).

(Kóborló )
 

A filmet eredetileg Mathieu Kassovitz (Bíbor folyók) készítette volna, de mivel folyamatosan csúsztatták a munkálatok elkezdését, végül más rendező készítette a filmet (Iain Softley).

(Kóborló )
 

A film központi karakterének számító Mallory-t eredetileg Eva Mendes alakította volna, de mivel folyamatosan csúsztatták a film elkészültét, végül visszadobta a szerepet, így került a helyére Julianne Hough színésznő.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.