Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
68%

Kanyar (2015)

Curve
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Julianne Hough
Teddy Sears
Teddy Sears
Teddy Sears
Teddy Sears

Videók (1)

 
Kóborló   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

0
Autóban rekedve!

Kevés horrorfilm kerüli el teljesen a figyelmemet, amit kis hazánkban bemutattak, de a 2014-ben készült, itthon 2016-ban bemutatott Curve, vagyis Kanyar című alkotás ilyen volt. Aztán, amikor egy barátom felhívta a figyelmemet erre a filmre (ha jól e... teljes kritika»

 
CriticalMaster   2018. 06. 18.

1

Jó az alapsztori és nagyon ígéretesen indul a cselekmény is: egy magányosan utazó csinos lány (az elképesztően dögös Julianne Hough) felvesz egy jóképű idegent, aki visszaél helyzetével, így balesetet szenvednek. Csakhogy a lány az autóban reked, mer... több»

 
OrSi   2017. 11. 02.

1

Softleynek még mindig van mit tanulni. Nem rossz a koncepció, de a feszültség kibontakoztatására és a dramaturgiai felépítésre jobban oda kellene figyelnie, így a film elég sok kihagyott remek lehetőséggel van tele, ami sokkal élvezetesebbé tette volna az egészet.

 
Scriptor   2018. 06. 28.

0

Nagyon jól indul a sztori, egy pörgős és izgalmas horrort ígérve. Aztán belassul az egész, majd teljesen ellaposodik. Sajnos a script és a rendezés Sem tud mit kezdeni a roncsba szorult lány szituációjával és elvesztegeti a film nagyjából felét a sem... több»

 

A film főhősnője Mallory szerepében Julianne Hough, aki nemcsak színészi képességeivel és bájaival hívta fel a figyelmet magára, hanem a legtöbb filmjében, amiben szerepet vállalt, énekesnői tehetségét is megcsillogtatta (Mindörökké Rock, Kitérek a hitemből, Nagyfater elszabadul).

(Kóborló )
 

A filmet eredetileg Mathieu Kassovitz (Bíbor folyók) készítette volna, de mivel folyamatosan csúsztatták a munkálatok elkezdését, végül más rendező készítette a filmet (Iain Softley).

(Kóborló )
 

A film központi karakterének számító Mallory-t eredetileg Eva Mendes alakította volna, de mivel folyamatosan csúsztatták a film elkészültét, végül visszadobta a szerepet, így került a helyére Julianne Hough színésznő.

(Kóborló )
 

A film már 2007-ben megkapta a zöld utat a forgalmazótól, de végül csak 2014-ben forgatták le.

(Kóborló )