Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

I Spit on Your Grave 2 (2013)

I Spit On Your Grave 2
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
Videók

Galéria (3)

 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

1

imádom ezt a filmet. minden perce aranyat ér. nagyon brutális nagyon kegyetlen de ahogy a csaj bosszút áll azt tanítani kellene. az ilyen emberek nem is érdemelnek jobbat. nekem végig lekötötte a figyelmemet, nem mellesleg egy elég durva problémára h... több»

 
kristoftoth21   2019. 03. 04.

1
Vengeance is mine

Alapvetően ugyanaz a történet mint az első, szóval így a két részről egyben is írok némi kritikát. A történet adott, van egy csaj megerőszakolják, aztán bosszút áll...Rape and revange tipikus. Alapvetően bárkinek tetszhet aki vevő a betegebb dolgokra... teljes kritika»

 
cunci   2015. 06. 16.

2

A film pontosan ugyanattól működik, mint az első. Adott egy csaj, akivel brutális dolgok történnek, és akivel éppen ezért együtt tudunk érezni, majd a film második felében a kínzói hajszálpontosan azt kapják, amit megérdemeltek, amire a film első fel... több»

 
smith   2015. 06. 13.

1

Méltó folytatása az első résznek. Nagyjából ugyan azt az élményt hozza mint az, így akinek az tetszett, szerintem ebben sem fog csalódni. A bosszúállós rész ugyan az, csak a körítés más.

 
ElfRider   2015. 06. 22.

1

Jó a folytatás is , épp úgy, ahogy az első rész. Ugyan az az alakkoncepció, csak kicsit más környezetbe helyezve. Akinek az első tetszett, az ebben sem fog csalódni. Szívesen megnéznék egy harmadik részt is. Kimeríthetetlen ez a téma.

 
koba1996   2017. 09. 26.

1

Ha létezik, még sokkal jobb, mint az első. Egyrészt számomra vonzóbbnak tűnt a női főszereplőt alakító színész is, másrészt kicsit talán még durvább irányba ment el a dolog, mint az első részben, röviden: imádom.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Na igen...a jó öreg bűn és bűnhődés. Ez a téma fantasztikus, persze ha úgy van megcsinálva, hogy fogyasztható legyen. Az első rész is ütős volt, és most még tettek rá egy-két lapáttal. Mindenki precízen, és nagyon hitelesen hozza a karakterét. Jó film, jó színészi munka, és jó rendezés!