Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Fűrész: Újra játékban (2017)

Jigsaw
Filmadatlap
 
29
Szereplők
34
Vélemények
25
Képek
10
Videók

Galéria (25)

Callum Keith Rennie
Clé Bennett
Laura Vandervoort
Laura Vandervoort
Michael Spierig
Peter Spierig
Laura Vandervoort
Paul Braunstein
Matt Passmore
Laura Vandervoort
Laura Vandervoort
Mandela Van Peebles
Matt Passmore
Hannah Anderson
Matt Passmore
Laura Vandervoort
Mandela Van Peebles
Clé Bennett
Matt Passmore
Callum Keith Rennie
Laura Vandervoort
Hannah Anderson
Clé Bennett

Videók (10)

 
Deadly-Assassin   2022. 01. 10.

legújabb vélemény

0
Tökéletes remake!

Máshogy nem lehetett volna visszahozni Jigsaw történetét. A csapdák tele vannak fantáziával, a történet csavaros, és a modernizált külső is sokkal jobban áll neki. Ezerszer jobb, mint a '21-es Spirál-remake, ami egy vicc...

 
Artemisia   2018. 04. 06.

5

Hozta a Fűrész-filmek jellegzetes hangulatát és lendületét, a játékok sem lettek elcsépeltek, kellően impozánsak maradtak. Elsőre furcsán hatott, hogy Jigsaw csak most, 10 évvel később teszi próbára az unokaöccse közvetett gyilkosát és azt,aki annak ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 26.

1

Én,aki jómagam nem vagyok kifejezetten nagy Fűrész rajongó,ezt a filmet kifejezetten kedveltem,és tetszett.Jó a sztori,és a film nem ül le.Pörög,és folytatja a jó öreg hentelést,ahogy az előző részekből megszokhattuk.Ajánlott mozi.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 01.

1
Nagyon a végét járja a sorozat

Megmondom őszintén, nem sok értelmét láttam annak, hogy egy újabb Fűrész film kerüljön a mozikba, s ezen a véleményemen az aktuális epizód megnézése sem hozott változást. Jigsaw (magyar fordításban: Kirakós) a harmadik részben – elméletileg – megha... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2017. 11. 06.

1

Sosem rajongtam a szériáért, ez is egy teljesen átlagos horrorfilm lett. Egyszer nézhető, utána felejthető.

 
BoBamburg   2018. 05. 14.

1

Alapvetően bizakodva álltam neki a filmnek, hátha ennyi idő után sikerül egy jó, de legalább normális filmet letenni az asztalra, de ez is ugyanolyan unalmas, vontatott szartenger mint az előző pár rész. Logikusan gondolkodni senki sem tud, "csapdák"... több»

 
alexxx   2017. 10. 26.

1

Az első részhez képest ez egy szimpla tinihorror színvonalán van. Lehet, hogy ezért nem kellett volna elkészíteni a nyolcadik részt. A trailer alapján már sejtettem, hogy nem ez hozza vissza a franchise-t, és sajnos igazam lett.

A film összbevétele 102 952 888 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 117 036 788 forintot termelt. A hazai mozik összesen 102 159 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ennek a résznek a sikere miatt a Twisted Pictures zöld utat adott a sorozat 9. és 10. részének elkészítésére.

(Hámori Balázs)
 

Tobin Bell (az eredeti kirakós) az egyetlen aki mind a 8 részben szerepel/feltűnik.

(Hámori Balázs)
 

A film költségvetése mindössze 10 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 103 millió USD.

(czerik)
 

Az eredeti tervel szerint a Fűrész 7. - Az utolsó fejezet lett volna a franchise utolsó filmje, de a Lionsgate-nél felmerült a teljes reboot ötlete is. A rajongóknak végül hat évet kellett várniuk, hogy hivatalosan is bejelentsék a Jigsaw címre keresztelt részt.

(hp)
 
Ez a filmnek csúfolt valami meggyalázza a franchise „örökségét”, a néző szeme láttára fajtalankodik a holttestével. Értelmetlen hulladék, megérdemelne egy masszív bukást. Tudom, hogy a moziünnepek alkalmával csábító az olcsó jegyár, de könyörgöm, MEG NE NÉZZÉTEK! 2/10 több»
 
Már régebben se volt, de a mai, erősebb mezőnyben pláne nincs létjogosultsága az öncélú kínpornónak. Remélhetőleg ez volt az utolsó játék. 4/10 több»
 
Ehhez aztán tényleg nem kellettek volna rendezőnek a Spierig-tesók (Daybreakers – A vámpírok kora, Időhurok), akik ennek megfelelően szinte háttal a stábnak forgathatták le a filmet. Ők se mertek odanézni talán. 30/100 több»