Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
64%

Fűrész: Újra játékban (2017)

Jigsaw
Filmadatlap
 
29
Szereplők
33
Vélemények
25
Képek
10
Videók

Galéria (25)

Callum Keith Rennie
Clé Bennett
Laura Vandervoort
Laura Vandervoort
Michael Spierig
Peter Spierig
Laura Vandervoort
Paul Braunstein
Matt Passmore
Laura Vandervoort
Laura Vandervoort
Mandela Van Peebles
Matt Passmore
Hannah Anderson
Matt Passmore
Laura Vandervoort
Mandela Van Peebles
Clé Bennett
Matt Passmore
Callum Keith Rennie
Laura Vandervoort
Hannah Anderson
Clé Bennett

Videók (10)

 
Hámori Balázs   2020. 09. 13.

legújabb vélemény

2
Ezért kár volt

Én mint Fűrész rajongó elég nagy csalódásként éltem meg az újabb részt pedig kezdetben nagyon vártam. Nem számítottam meglepetésekre hiszen aki ismeri a korábbi részeket pontosan tudja miket várhat egy fűrész filmtől, néhány áldozatot halálos feladványokat, cafatolást és hogy miért pont azt a 4-5 embert látjuk szenvedni. Ez egyébként most sincs másként mégis félre csúszott a dolog. A saját stílusára most is rálehet ismerni de az áldozatok elég irritálóak és sekélyesek, nem a színészi játék a gond hanem egyszerűen [email protected] lettek megírva. Aztán a nyomozó szál is olyan mintha egy délutáni krimi sorozatot nézne az ember ami ide azért kevés, ráadásul még közhelyes is. A csapdák pedig nem a logikáról tanúskodnak hanem inkább arról hogy a kirakós egy jővőbe látó személy, aki tudja, ki mikor mit fog tenni. Hiányzik az az összesedettség ami még például az első részben volt a nyomok és a feladványok terén. Összességében elmegy ugyan a film de ha te rajongója vagy az első részeknek vagyis konkrétan az első rész szent és sérthetetlen, nem ajánlom hogy megnézd. Ha csak egy egyszerű horror vágyik az ember korábbi ismeretségek nélkül akkor hajrá nem leszel szegényebb a megnézése által, de számomra ahogy említettem csalódás volt ez a film.

 
Artemisia   2018. 04. 06.

5

Hozta a Fűrész-filmek jellegzetes hangulatát és lendületét, a játékok sem lettek elcsépeltek, kellően impozánsak maradtak. Elsőre furcsán hatott, hogy Jigsaw csak most, 10 évvel később teszi próbára az unokaöccse közvetett gyilkosát és azt,aki annak ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 26.

1

Én,aki jómagam nem vagyok kifejezetten nagy Fűrész rajongó,ezt a filmet kifejezetten kedveltem,és tetszett.Jó a sztori,és a film nem ül le.Pörög,és folytatja a jó öreg hentelést,ahogy az előző részekből megszokhattuk.Ajánlott mozi.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 01.

1
Nagyon a végét járja a sorozat

Megmondom őszintén, nem sok értelmét láttam annak, hogy egy újabb Fűrész film kerüljön a mozikba, s ezen a véleményemen az aktuális epizód megnézése sem hozott változást. Jigsaw (magyar fordításban: Kirakós) a harmadik részben – elméletileg – megha... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2017. 11. 06.

1

Sosem rajongtam a szériáért, ez is egy teljesen átlagos horrorfilm lett. Egyszer nézhető, utána felejthető.

 
BoBamburg   2018. 05. 14.

1

Alapvetően bizakodva álltam neki a filmnek, hátha ennyi idő után sikerül egy jó, de legalább normális filmet letenni az asztalra, de ez is ugyanolyan unalmas, vontatott szartenger mint az előző pár rész. Logikusan gondolkodni senki sem tud, "csapdák"... több»

 
alexxx   2017. 10. 26.

1

Az első részhez képest ez egy szimpla tinihorror színvonalán van. Lehet, hogy ezért nem kellett volna elkészíteni a nyolcadik részt. A trailer alapján már sejtettem, hogy nem ez hozza vissza a franchise-t, és sajnos igazam lett.

A film összbevétele 102 952 888 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 117 036 788 forintot termelt. A hazai mozik összesen 102 159 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ennek a résznek a sikere miatt a Twisted Pictures zöld utat adott a sorozat 9. és 10. részének elkészítésére.

(Hámori Balázs)
 

Tobin Bell (az eredeti kirakós) az egyetlen aki mind a 8 részben szerepel/feltűnik.

(Hámori Balázs)
 

A film költségvetése mindössze 10 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 103 millió USD.

(czerik)
 

Az eredeti tervel szerint a Fűrész 7. - Az utolsó fejezet lett volna a franchise utolsó filmje, de a Lionsgate-nél felmerült a teljes reboot ötlete is. A rajongóknak végül hat évet kellett várniuk, hogy hivatalosan is bejelentsék a Jigsaw címre keresztelt részt.

(hp)
 
Ez a filmnek csúfolt valami meggyalázza a franchise „örökségét”, a néző szeme láttára fajtalankodik a holttestével. Értelmetlen hulladék, megérdemelne egy masszív bukást. Tudom, hogy a moziünnepek alkalmával csábító az olcsó jegyár, de könyörgöm, MEG NE NÉZZÉTEK! 2/10 több»
 
Már régebben se volt, de a mai, erősebb mezőnyben pláne nincs létjogosultsága az öncélú kínpornónak. Remélhetőleg ez volt az utolsó játék. 4/10 több»
 
Ehhez aztán tényleg nem kellettek volna rendezőnek a Spierig-tesók (Daybreakers – A vámpírok kora, Időhurok), akik ennek megfelelően szinte háttal a stábnak forgathatták le a filmet. Ők se mertek odanézni talán. 30/100 több»