Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Fűrész 5. (2008)

Saw V
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
Zsolt Zsolt   2021. 10. 08.

legújabb vélemény

0

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, maga már a zene is horror, és természetesen a film is. Gyenge idegzetűek ilyenkor menjenek inkább alukálni, vagy nézzenek egy romantikus filmet!

 
Artemisia   2017. 11. 02.

5

Jó film lett, rosszabbra számítottam. Hoffman múltjának bemutatása nagyon érdekes volt, és még több szükséges információt közölt Jigsawról is. A játék nem volt túl izgalmas, a játékosok érdektelenek voltak, a játékvégi tanulság sem hozott nagy meghök... több»

 
GedyPapa   2017. 11. 05.

1

Rögtön azzal kezdem, hogy csak azért adtam 4 csillagot és nem kevesebbet ennek a résznek, mert ebben van a kedvenc "játékom", aminek a végén a legaktuálisabb csattanót hallhatjuk pont a résztvevő hölgy szájából. Ami azon kívül van az eléggé kiszámítható, bár elég okos is egyben. Így jön össze a 4 csillag!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

0

Szerettem az első részeket, de mostanra olyan lett, mint a mesebeli rétes, csak csűrik-csavarják...de most sok logika nem volt benne...messze nem ez a legjobb része a történetnek, amit most nem nagyon hozták közelebb a nézőkhöz!

 
TribeBubu   2016. 08. 06.

1

Szép teljesítmény. Na, nem a film, hanem az, hogy a készítők képesek megülni öt lovat egy seggel. Semmi extra nincs benne, semmi újat nem hozott. A sztorit igyekeztek még jobban csűrni-csavarni, de olyan izgalmasra próbálják erőltetni, hogy unalmas a... több»

 
dulkap   2015. 07. 03.

0

Ez úgy rossz, ahogy van. Talán ha 5 jó perc volt az egészben. Az egészen látszik, hogy erőltetett és összecsapott. Kötelező jelleggel nem lehet jó filmet készíteni. Semmivel sem több ez a film, mint bármelyik tucat-horror, ami egyenes a tékák polcair... több»

 
respect the movies   2018. 02. 05.

0

Szerintem nem volt rossz film! Az biztos hogy a Fűrész ötödik része sokkal jobb lett mint mondjuk a negyedik rész, de összességében messze elmarad az első három résztől! Valahogy én úgy gondolok a Fűrész filmekre, hogy volt egy akár klasszikusnak is ... több»

A film összbevétele 113 864 059 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői székbe az a David Hackl ül le, aki az eddigi négy Fűrész film látványtervezőjeként dolgozott!

(respect the movies)
 

A film készítői felkínáltak egy szerepet (amolyan visszaemlékezés félét) Danny Glovernek, de ő épp a Vakság című filmet készítette, ezért nem tudta vállalni eme lehetőséget!

(respect the movies)
 

A filmbéli Dan Erickson szerepére felkérték William Forsythe-t, de ő nem tudta vállalni a szerepet mert épp egy másik filmben szerepelt!

(respect the movies)
 

Az utolsó csapdánál valódi állatvért használtak. A rendező azt mondta, nem tették volna, ha tudták volna, milyen büdös lesz.

(kázsé)
 

Seth csapdáját Edgar Allan Poe "A kút és az inga" című novellája ihlette.

(kázsé)