Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Fűrész 5.
 
freeman   2020. 06. 01.

legújabb vélemény

király film

 
Artemisia   2017. 11. 02.

Jó film lett, rosszabbra számítottam. Hoffman múltjának bemutatása nagyon érdekes volt, és még több szükséges információt közölt Jigsawról is. A játék nem volt túl izgalmas, a játékosok érdektelenek voltak, a játékvégi tanulság sem hozott nagy meghök... több»


 
dulkap   2015. 07. 03.

Ez úgy rossz, ahogy van. Talán ha 5 jó perc volt az egészben. Az egészen látszik, hogy erőltetett és összecsapott. Kötelező jelleggel nem lehet jó filmet készíteni. Semmivel sem több ez a film, mint bármelyik tucat-horror, ami egyenes a tékák polcair... több»

 
GedyPapa   2017. 11. 05.

Rögtön azzal kezdem, hogy csak azért adtam 4 csillagot és nem kevesebbet ennek a résznek, mert ebben van a kedvenc "játékom", aminek a végén a legaktuálisabb csattanót hallhatjuk pont a résztvevő hölgy szájából. Ami azon kívül van az eléggé kiszámítható, bár elég okos is egyben. Így jön össze a 4 csillag!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

Szerettem az első részeket, de mostanra olyan lett, mint a mesebeli rétes, csak csűrik-csavarják...de most sok logika nem volt benne...messze nem ez a legjobb része a történetnek, amit most nem nagyon hozták közelebb a nézőkhöz!

 
respect the movies   2018. 02. 05.

Szerintem nem volt rossz film! Az biztos hogy a Fűrész ötödik része sokkal jobb lett mint mondjuk a negyedik rész, de összességében messze elmarad az első három résztől! Valahogy én úgy gondolok a Fűrész filmekre, hogy volt egy akár klasszikusnak is ... több»

 
TribeBubu   2016. 08. 06.

Szép teljesítmény. Na, nem a film, hanem az, hogy a készítők képesek megülni öt lovat egy seggel. Semmi extra nincs benne, semmi újat nem hozott. A sztorit igyekeztek még jobban csűrni-csavarni, de olyan izgalmasra próbálják erőltetni, hogy unalmas a... több»

A film összbevétele 113 864 059 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői székbe az a David Hackl ül le, aki az eddigi négy Fűrész film látványtervezőjeként dolgozott!

(respect the movies)
 

A film készítői felkínáltak egy szerepet (amolyan visszaemlékezés félét) Danny Glovernek, de ő épp a Vakság című filmet készítette, ezért nem tudta vállalni eme lehetőséget!

(respect the movies)
 

A filmbéli Dan Erickson szerepére felkérték William Forsythe-t, de ő nem tudta vállalni a szerepet mert épp egy másik filmben szerepelt!

(respect the movies)
 

Az utolsó csapdánál valódi állatvért használtak. A rendező azt mondta, nem tették volna, ha tudták volna, milyen büdös lesz.

(kázsé)
 

Seth csapdáját Edgar Allan Poe "A kút és az inga" című novellája ihlette.

(kázsé)
 

A film egyes jelenetei a sorozat előző részének kivágott jelenetei.

(kázsé)
 

Marcus Dunstan és Patrick Melton forgatókönyvírók megjelennek a liftes jelenetben.

(kázsé)
 

Mark Rolston a forgatás befejezése után rögtön leborotválta a bajuszát, mivel a felesége és a gyerekei utálták.

(kázsé)
 

Az első film a sorozatban, amit nem Darren Lynn Bousman rendezett.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.