Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
Videók
Fűrész 5.
 
Artemisia   2017. 11. 02.

Jó film lett, rosszabbra számítottam. Hoffman múltjának bemutatása nagyon érdekes volt, és még több szükséges információt közölt Jigsawról is. A játék nem volt túl izgalmas, a játékosok érdektelenek voltak, a játékvégi tanulság sem hozott nagy meghökkenést, inkább zavaró, hogy a játék megszakítja a Hoffman-sztorit. Vannak benne sablonok, kisebb-nagyobb hibák, de Hoffmant közelebb hozta, aki remek karakter, így összességében jó volt.

 
dulkap   2015. 07. 03.

Ez úgy rossz, ahogy van. Talán ha 5 jó perc volt az egészben. Az egészen látszik, hogy erőltetett és összecsapott. Kötelező jelleggel nem lehet jó filmet készíteni. Semmivel sem több ez a film, mint bármelyik tucat-horror, ami egyenes a tékák polcaira készül. Sajnálom hogy évről-évre életlenebb ez a fűrész. Inkább újranézem az első részt. Abban még volt eredetiség.


 
GedyPapa   2017. 11. 05.

Rögtön azzal kezdem, hogy csak azért adtam 4 csillagot és nem kevesebbet ennek a résznek, mert ebben van a kedvenc "játékom", aminek a végén a legaktuálisabb csattanót hallhatjuk pont a résztvevő hölgy szájából. Ami azon kívül van az eléggé kiszámítható, bár elég okos is egyben. Így jön össze a 4 csillag!

 
respect the movies   2018. 02. 05.

Szerintem nem volt rossz film! Az biztos hogy a Fűrész ötödik része sokkal jobb lett mint mondjuk a negyedik rész, de összességében messze elmarad az első három résztől! Valahogy én úgy gondolok a Fűrész filmekre, hogy volt egy akár klasszikusnak is mondható trilógiája (1-3), aminek volt egy nagyon jó története és egy simán vállalható lezárása! Aztán észbe kapott a forgalmazó hogy ebben még van bőven PÉNZ és gyorsan összedobtak egy folytatást (4 rész) ami talán az összes Fűrész rész közül a leggyengébb volt sok értelemben de mégsem volt annyira rossz, hogy ne robbantson kasszát a mozikan! Az 5-6-7 részt én kicsit úgy jellemezném, hogy ezt is tekinthetnénk egy trilógiának (akár középső trilógiának) aminek a negyedik rész egyfajta felvezetése volt! A Fűrész 5-re mindenképp sikerült egy érdekes forgatókönyvet készíteni (ismét Marcus Dunstan és Patrick Melton írták, akárcsak a negyedik résznél)! Nekem kimondottan tetszett ahogy összekapcsolják a történetet az első három résszel! Csapdák és vér szempontjából ismét hozza a megszokott minőséget! Sajnos a karakterek és a színészi alakítások is hozzák azt a "minőséget" amit elsősorban a negyedik résznél éreztem, miszerint hogy gyengék lettek e téren!

 
sabnock666   2018. 08. 25.

Szerettem az első részeket, de mostanra olyan lett, mint a mesebeli rétes, csak csűrik-csavarják...de most sok logika nem volt benne...messze nem ez a legjobb része a történetnek, amit most nem nagyon hozták közelebb a nézőkhöz!

A film összbevétele 113 864 059 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői székbe az a David Hackl ül le, aki az eddigi négy Fűrész film látványtervezőjeként dolgozott!

(respect the movies)
 

A film készítői felkínáltak egy szerepet (amolyan visszaemlékezés félét) Danny Glovernek, de ő épp a Vakság című filmet készítette, ezért nem tudta vállalni eme lehetőséget!

(respect the movies)
 

A filmbéli Dan Erickson szerepére felkérték William Forsythe-t, de ő nem tudta vállalni a szerepet mert épp egy másik filmben szerepelt!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.