Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Véres Valentin (2001)

Valentine
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Véres Valentin

Galéria (7)

Denise Richards
Denise Richards
Denise Richards
Denise Richards
Marley Shelton
Marley Shelton
David Boreanaz
David Boreanaz
Marley Shelton

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

1
Bármennyire átlagos, akkor is jó...

Mivel Boreanaz egyik nagy kedvencem (mondjuk bevallom, nem a színészi teljesítménye miatt), így örömmel vettem ezt a filmet. Hogy hagy kívánnivalót maga után, az biztos, mégis kellemes kikapcsot jelent egy sz*r nap után. (Tudod, olyan nap után, amikor tele van a tököd a munkatársakkal, és tombolnak benned a gyilokindulatok. Aztán muszáj valahogy kiengedni normalitásokon belül a fáradt gőzt.) Olyan igazi B kategóriás szórakozás azzal együtt, hogy szinte az elejétől tudni lehet, hogy ki a hunyó. De ettől még szórakoztató. Szóval skacok! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
Timo93   2018. 09. 07.

0

Jó pár évvel ezelőtt láttam, akkor még félelmetesnek és izgalmasnak tűnt, ezért gondoltam megnézem újra, hogy ennyi év távlatából is így hat e rám. Félelmetesnek nem nevezném de az izgalom megmaradt. Egy gyengébb slasher film, jó történettel és jó sz... több»

 
gennaddifix   2014. 11. 08.

0

Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy két olyan műfajt, mint a horror és a romantikus film hogyan tudnak ötvözni. Szerintem ebben a kettőben eleve van valami összeférhetetlenség, vagy éppen jól kellene tudni hozzányúlni. Nem meglepő módon ennél a fil... több»

 
tomrocky   2019. 10. 10.

0

Egy korrekt B-kategóriás film, ami egyszerűen csak könnyed és nem akar több lenni, mint ami. Én egy unalmas délutánon néztem meg. Szerintem egyszer simán belefér. Persze nem hiszem, hogy mindenkinek tetszeni fog...

A film összbevétele 16 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 150. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Az egész forgatás 42 napig tartott.

(emesejuhasz)
 

Katherine Heiglnek csak 3 napja volt, hogy felvegyék a jeleneteket.

(emesejuhasz)
 

David Boreanaz kevesebb mint 2 hét alatt forgatta le szerepét (Adam Carr).

(emesejuhasz)
 

Katherine Heigl és Jessica Capshaw egyaránt játszanak a Grace klinika című sorozatban, habár Heigl karaktere, Izzy egyszer sem látható egyszerre Capshaw karakterével, Arizonával.

(rbernadett)