Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Rémségek könyve 2: A végső vágás (2000)

Urban Legends: Final Cut
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rémségek könyve 2: A végső vágás

Galéria (7)

Videók (1)

 
sptt   2021. 12. 24.

legújabb vélemény

0

Puzsér szavaival élve: "Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!" Ennél többet nem tudok mondani erről a filmről. A néhány izgalmasabb jelenet mia... több»

 
Sabnock Sanatory   2021. 09. 20.

1
Már megint azok a fránya legendák

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az Alpine Egyetemen aztán zajlik az élet. Minden végzős készül a vizsgafilmjére, és ebben a többi hallgató segít nekik. A tét óriási, hiszen a nyertes megkapja a rangos Hitchcock-díjat és lehetőséget egy film elkészítésére. John Ottman, a film rende... teljes kritika»

 
Vérfürdő   2016. 06. 27.

1

A jól sikerült első részt követően egy kevésbé jó, de a műfaj kedvelői által szerethető második résszel jelentkezett a Rémségek könyve, melyben az Alpine Egyetem filmes diákjai válnak egy ismeretlen gyilkos áldozatául. Ahogyan az előző epizódban, ebb... több»

 
Márton   2018. 11. 23.

0
Senki sem ilyen folytatásra számított

Az 1996-ban bemutatott Wes Craven Sikoly című filmje, akkora siker volt világszerte, hogy Hollywood elkezdte a nagyipari termelést a tini-horrorfilmekkel és mint ahogy lenni szokott ilyen helyzetben, kaptunk minden féle minőségű alkotást e műfajon be... teljes kritika»