Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

A függöny (1983)

Curtains
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
TribeBubu   2017. 08. 04.

legújabb vélemény

0

Nem nyújt maradandó élményt. A rendezés egy kicsit a Péntek 13. első két részére emlékeztetett, de valahogy itt nem érvényesült, nem volt az igazi a hangulat. Némelyik színész egész jó volt, de ők is felejthetőek voltak, a vágás meg egyenesen borzalm... több»

 
alexxx   2015. 04. 18.

0

Nem rossz slasher. Igaz ugyan, hogy vannak benne hülyeségek, és hát a forgatókönyv se túl eredeti, mégis jó a hangulata, mint a gyilkolászó rém maszkja. Igazán gusztustalanra sikerült...

 
Sniper   2015. 09. 01.

0

Eleinte kezdtem volna aggódni, hogy valami szart nézek megint, de akkor jött pl. az a jégen gyilkolászó rész, meg ilyenek és kezdett jobb lenni. A végére már egészen jóra változott és azt lehet mondani, egészen tetszett a végén a záró zongora motívum is.

 

A stáblistát is felvonásokra osztották, mivel a film cselekménye is a színészet és a szövegkönyvek körül bonyolódik.

(Filmbarbár)
 

Lynne Griffin a saját ruháit viselte a filmben, és ő maga írta az elhangzó stand-up comedy szöveget is.

(Filmbarbár)
 

A nyitó stáblistán a John Vernon által alakított Jonathan Stryker neve szerepel rendezőként, mert Richard Ciupka nem akarta a nevét ott elhelyezni.

(Filmbarbár)
 

A forgatási költségek 3,7 millió dollárra rúgtak.

(Filmbarbár)
 

Míg Richard Ciupka rendező művészfilmes thrillert szeretett volna forgatni a történetből, addig Peter Simpson producer egy kommerszebb slashert akart látni. A két férfi közötti vita sokáig kétségessé tette, hogy valaha elkészül-e egyáltalán a film.

(Filmbarbár)