Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A pokolból
 
Évi Spitzmüller   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

Johnny Depp-et imádom, nagyon jól hozza a főszereplő karakterét. Sajnálom,hogy a végén meghal, de így lett kerek a film. Jó a történet, jók a zenék az egész film alatt.

 
Deku   2017. 10. 14.

Ritka gyenge kis története lett ennek a filmnek. Na azért azt leszögezném, hogy voltak benne jó pillanatok és szerencséjére épp ezért nem lett annyira rossz. Egynek nézhető de semmi több.


 
dailyfilmsan   2018. 07. 28.

Nem egy megszokott megközelítése a hasfelmetsző teóriájának ez a film. Nem rossz, de nekem kicsit túl van bonyolítva. Jonny Depp talán ebben a filmben állja meg a helyét mint drámai színész. Nem volt rossz 1x-2x meg lehet nézni, anélkül hogy untatna.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

Nekem tetszett. Johnny Deppnek jól állnak az ilyen szerepek. A hasfelmetsző teóriákat nem feszegeti, kb ugyanazt meséli el, amit akkor is feltételeztek a gyilkos kilétéről.

 
sabnock666   2018. 08. 24.

Kosztümös film.Nem mindig jönnek be nekem,és ez sem lett a szívem csücske. Nyomasztó a film jellege, értékelhető párbeszédek, és Johnny Depp valamint Heather Graham játéka miatt egyszer nézhető kategória.

Johnny Depp

A film összbevétele 74 558 115 dollár volt (imdb.com).

 

Egy 1988-as televíziós sorozatban Michael Caine személyesítette meg az ügyben nyomozó Frederick Abberline felügyelőt.

(dulkap)
 

A gyilkosságok valójában augusztus 31. és november 9. között történtek, a nyomozás pedig több évig tartott. A film azt a hatást kelti, mintha az események mindössze néhány hét alatt történetek volna.

(ps)
 

A rendőrségen a faliújságra az igazi áldozatok korabeli fényképei is felkerültek.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.