Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A pokolból (2001)

From Hell
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Johnny Depp

Videók (2)

 
Évi Spitzmüller   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Johnny Depp-et imádom, nagyon jól hozza a főszereplő karakterét. Sajnálom,hogy a végén meghal, de így lett kerek a film. Jó a történet, jók a zenék az egész film alatt.

1
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Kosztümös film.Nem mindig jönnek be nekem,és ez sem lett a szívem csücske. Nyomasztó a film jellege, értékelhető párbeszédek, és Johnny Depp valamint Heather Graham játéka miatt egyszer nézhető kategória.

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Ritka gyenge kis története lett ennek a filmnek. Na azért azt leszögezném, hogy voltak benne jó pillanatok és szerencséjére épp ezért nem lett annyira rossz. Egynek nézhető de semmi több.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 28.

0

Nem egy megszokott megközelítése a hasfelmetsző teóriájának ez a film. Nem rossz, de nekem kicsit túl van bonyolítva. Jonny Depp talán ebben a filmben állja meg a helyét mint drámai színész. Nem volt rossz 1x-2x meg lehet nézni, anélkül hogy untatna.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

0

Nekem tetszett. Johnny Deppnek jól állnak az ilyen szerepek. A hasfelmetsző teóriákat nem feszegeti, kb ugyanazt meséli el, amit akkor is feltételeztek a gyilkos kilétéről.

 
batukán   2015. 12. 23.

0

Hatásosan megjeleníti a kort, amiben élt Hf Jack. Johnny Depp is jól játssza a sorsszerüen élő, marihuánát szívó nyomozót. Nekem tetszett. Egyszer legalábbis.

 
Hedy0809   2017. 03. 07.

0

Nagyon jól átadja a hangulatot a film,kellően nyomasztó nézni... Depp itt is fantasztikus,illik rá a szerep. Nagyon kíváncsian vártam,nem okozott csalódást. Tetszett a történet!

A film összbevétele 74 558 115 dollár volt (imdb.com).

 

Egy 1988-as televíziós sorozatban Michael Caine személyesítette meg az ügyben nyomozó Frederick Abberline felügyelőt.

(dulkap)
 

A gyilkosságok valójában augusztus 31. és november 9. között történtek, a nyomozás pedig több évig tartott. A film azt a hatást kelti, mintha az események mindössze néhány hét alatt történetek volna.

(ps)
 

A rendőrségen a faliújságra az igazi áldozatok korabeli fényképei is felkerültek.

(ps)
 

Valójában Godley és Abberline párhuzamosan dolgoztak az ügyön. Először csak George Chapman, az első gyanúsított letartóztatásakor találkoztak.

(ps)
 

A modern szakértői vélemények szerint a Hasfelmetsző valójában egy rendszertelen gyilkos volt, nem olyan, mint amilyennek a filmben ábrázolják.

(ps)