Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy ő a legnagyobb király

Egy több fotóból álló poszt terjed jelenleg a Twitteren, amelyeken Keanu Reeves együtt pózol női rajongóival. A bejegyzés eredeti megosztója azon próbál finoman élcelődni, hogy a sztár nem él „az adott lehetőséggel”, mivel szemmel láthatóan nem öleli át a fotókon látható hölgyeket.

Sokan azonban már most kiálltak a sztár mellett, miszerint ez nem a „lehetőségek elszalasztása”, hanem egyszerű tiszteletnyújtás a nők irányába, minthogy Reeves nem szeretne senkit sem félreérthető módon megérinteni. A színészről köztudott, hogy rendkívül előzékeny, tisztelettudó és közvetlen rajongóival szemben.

Legutóbb pedig az SBNation sportújságírója, James Dator osztott meg egy régebbi, személyes történetet Reevesről. „16 évesen egy moziban dolgoztam, Sydney-ben. Épp akkoriban forgatták a Mátrixot, így Keanu is a városban volt épp. Az egyik pillanatban pedig besétált hozzánk, hogy megnézze Johnny Depp legújabb filmjét, A pokolbólt. Rettenetesen zavarba jöttem, így szótlanul átnyújtottam az alkalmazottaknak járó kedvezményes kuponomat, hogy aláírassam vele, mire Keanu zavartan azt válaszolta, hogy ’Én nem itt dolgozom’” – írja Dator.

„Később újra odajött hozzám egy számlával. ’Csak most esett le, hogy autogrammot szerettél volna’, felelte, és átnyújtotta a fecnit, amelynek aláírta az üres oldalát” – teszi hozzá az író, aki a mai napig egy meghatározó élményként gondol a találkozásra.