Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Rettegés alkonyat után (2014)

The Town That Dreaded Sundown
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Owotonor   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

0

A remake is egészen élvezhető volt bár sok újat nem mutatott az igaz történet bemutatásával is szakított és kreált egyet a gyilkos karakterét felhasználva. Egyedinek mutatkozott a film a csuklyás pedig itt-ott elég profin alakított már ami a testi játékot illeti.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 06.

0

A jól megszokott horror történet, amelyben semmi újdonság nincsen, de ha valaki végig akar reszketni másfél órát az bátran megnézheti, mert nem rossz.


 
Ragemarci   2016. 03. 13.

0

Néhány ötletes operatőri húzáson kívül szóra sem érdemes.

 
abrahamzsoltimate   2018. 05. 01.

0

Amint megtudtam a film létezéséről, rögtön meg akartam nézni! Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam! Jó kis horrorfilm volt egy nagy csavarral a végén! 10/7,5 pont!

Galéria (12)

Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin

Videók (2)

 
Tíz epizódnyi tévésorozattal a háta mögött G-J jobb horrorfilmet rendezett, mint sok, évek óta a pályán tevékenykedő rendező. A túl hosszú című horrorfilmje izgalmas, érdekes, szépen fotografált, sok egyedi kamerabeállítást használ és hangulatában igen közel áll az általam nagyon kedvelt "Valami követ - It Follows" című horrorhoz. A hangulat alatt itt értem azt, hogy bár elvileg 2013-ban játszódik a film, sokkal inkább olyan, mintha egy meghatározhatatlan nyolcvanas években lennénk. A színekkel való játék meg emlékeztet Dario Argento és George A. Romero legjobb munkáira. A sok pasztell, a sok vörös, zöld, sárga, kék. több»