Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Rettegés alkonyat után (2014)

The Town That Dreaded Sundown
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 06.

A jól megszokott horror történet, amelyben semmi újdonság nincsen, de ha valaki végig akar reszketni másfél órát az bátran megnézheti, mert nem rossz.

 
Ragemarci   2016. 03. 13.

Néhány ötletes operatőri húzáson kívül szóra sem érdemes.


 
abrahamzsoltimate   2018. 05. 01.

Amint megtudtam a film létezéséről, rögtön meg akartam nézni! Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam! Jó kis horrorfilm volt egy nagy csavarral a végén! 10/7,5 pont!

Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
Addison Timlin
 
Tíz epizódnyi tévésorozattal a háta mögött G-J jobb horrorfilmet rendezett, mint sok, évek óta a pályán tevékenykedő rendező. A túl hosszú című horrorfilmje izgalmas, érdekes, szépen fotografált, sok egyedi kamerabeállítást használ és hangulatában igen közel áll az általam nagyon kedvelt "Valami követ - It Follows" című horrorhoz. A hangulat alatt itt értem azt, hogy bár elvileg 2013-ban játszódik a film, sokkal inkább olyan, mintha egy meghatározhatatlan nyolcvanas években lennénk. A színekkel való játék meg emlékeztet Dario Argento és George A. Romero legjobb munkáira. A sok pasztell, a sok vörös, zöld, sárga, kék. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.