10 film, amit a főszereplőjük is szeretne elfelejteni (hát még a közönség!)

Vannak filmek, amiket jobb elfelejteni, és bár az alábbi összeállításunkban szereplő produkciók nem mind feltétlenül tartoznak a "felejtős" kategóriába, ettől függetlenül néhány hollywoodi ikon legszívesebben kitörölné az életművéből. Ennek okai néha ismeretlenek, elnézve némelyik előzetesét azonban nagy valószínűséggel könnyebben tudunk majd megértést gyakorolni kedvenc színészeinkkel szemben.

#10

60 Rémecskék 3.  (1991)

(2) (8)

horror | sci-fi | thriller | vígjáték

Az aprócska, szőrös, ám roppant veszélyes kis lények egy lakóházat szemeltek ki maguknak, ahol igyekeznek szokásukhoz híven mindent bekebelezni - embert, tárgyat egyaránt. A ház... több»

Leonardo DiCaprio egy korábbi interjúja során megjegyezte, hogy szerinte a Rémecskék 3. minden idők legrosszabb filmje.
#9

horror | thriller | vígjáték

A láncfűrészes család által elkövetett gyilkosságok egész Amerikát megrázták. Öt év telt el a történtek óta, azóta a családról senki sem tud semmit. Míg egy este egy... több»

 A fáma szerint Matthew McConaughey és  Renée Zellweger szinte rettegtek attól, hogy a film tönkreteszi színészi karrierjüket.
#8

fantasy | horror | vígjáték

Egy fiatal pár új házukkal ismerkedik, amikor rátalálnak 6 kicsi gonosz lényre, akik felett átok uralkodik, amit a fiatal házaspár megpróbál feloldani.

Hiába, minden kezdet nehéz. Mielőtt Hargitay Mariska Hollywood egyik legjobban fizetett színésznőjévé vált volna, ő is elvállalt egy-két olyan szerepet, amelyere a mai napig megbánással gondol.
#7

60 A téboly háza  (1983)

(2) (8)

horror

Egy szkeptikus riporter beköltözik egy titokzatos házba, s hamarosan elkészül első regényével is. A helyzet különös pikantériája folytán azok, akik valamilyen módon... több»

Lori Loughlin A téboly házában nyújtott alakítására igazán nem lehet panaszkodni, noha ő maga enyhén szólva sem karrierje csúcsának tartja a filmet.
#6

74 Halloween: Feltámadás  (2002)

(2) (1)

horror | szatíra | thriller

Amikor egy csapat egyetemista megnyer egy versenyt, melynek jutalmaként egy éjszakát tölthetnek a brutális sorozatgyilkos, Michael Myers gyermekkori otthonában, számítanak némi... több»

A Halloween franchise nagy áttörést hozott Jamie Lee Curtis karrierjében, és bár a franchise-ban vállalt összes szerepére büszke, a 2002-ben megjelent Feltámadással még ő sincs megelégedve.
#5

horror | vígjáték

Évekkel ezelőtt a Crippen High School-ban egy sorozatgyilkos okozott pánikot, azonban a gyilkost sosem kapták el. Egy mozis cég úgy dönt, hogy megfilmesíti az eseményeket,... több»

Bár a nagy áttörést a Vészhelyzet sorozat hozta meg George Clooney számára, a színész egyszerűen nem szívesen beszél korai szerepeiről, ami persze érthető is...
#4

36 Kivégzős  (1989)

(3)

horror | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Egy gyilkos a középiskola tanárait és diákjait szemelte ki magának. Paula (Jill Schoelen) és Dwight (Brad Pitt) egy párt alkotnak, és utolsó iskolai évüket végzik. Brian... több»

Brad Pitt hosszú utat tett meg a hírnévig, és bár ma már Hollywood egyik legelismertebb színészének számít, az 1989-ben megjelent Kivégzős című filmben nyújtott alakításával még ő sem szeret büszkélkedni.
#3

84 Drakula  (1992)

(17) (15)

horror

A film Bram Stoker azonos című, klasszikus regénye alapján készült. A történet szerint Dracula (Gary Oldman), a véres kezű vámpír évekkel ezelőtt kikelt sírjából, és... több»

A film megjelenése óta Keanu Reeves számos alkalommal kért elnézést gyenge alakítása miatt.
#2

72 Az erdei fantom  (1981)

(4) (12)

horror

A Blackfoot tábor zsarnok gondnoka elevenen megég, mikor pár gyerek meg akarja tréfálni. Öt év múlva bosszúszomjasan elindul a Stonewater tábor felé, kezében egy bozótvágó... több»

Holly Hunter a Véresen egyszerűben nyújtott alakításával vált elismerté, a színésznő azonban évekig hivatalosan titkolta Az erdei fantomban történt szerepvállalását.
#1

65 Véres Valentin  (2001)

(4) (7)

horror | misztikus | thriller

A Véres Valentin című filmben egy sulibálon egykor négy barátnő csúfondárosan megalázott egy fiút, a félénk Jeremy-t. A jelenleg egyetemre járó lányok azonban valami... több»

Katherine Heigl már a premiert követően is igencsak szűkszavúan nyilatkozott a filmről, későbbi elmondása szerint azonban a felkérése során épp csak elolvasta a forgatókönyvet, hiszen egyszerűen csak szerette volna maga mögött hagyni a romantikus vígjátékokban való szerepvállalásait.