Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Fűrész 6. (2009)

Saw VI
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Deadly-Assassin   2022. 01. 10.

legújabb vélemény

0
A legjobb folytatás a 2. rész után

Komoly történet, társadalomkritika, erős mondanivaló és csavar... Ez kell egy Fűrész-filmbe! Az előző 3 rész alacsony minősége és az ez után következő 7. rész szintén alacsony minősége előtt egy nagyon éles darabja ez a sorozatnak.

 
Artemisia   2017. 11. 02.

5

Meglepően jó, hozza az első rész zseniális atmoszféráját és feszültségét, végre a játék is érdekfeszítő. A film eleji mérleg-csapda tökéletes, meghökkentő és brutális, ahogy a körhinta és a többi csapda is, valóban az első rész minőségét kapjuk! A cs... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 20.

0

Gyenge,és erőtlen történet,összevagdosott,lapos,ötlettelen.Az eredeti történethez hozzá-hozzá toldanak,és egyre rosszabb.Többet akarnak,és kevesebbet adnak.Értelmetlen hentelés,és semmi több.

 
GedyPapa   2017. 11. 06.

0

Az egyik leggyengébb rész az összes között. Egyedül a többlépcsős "játék" mentette meg a nézhetetlen kategóriától. A háttérsztori már szinte teljesen lerágott csont, de még mindig rá akarnak tenni néhány lapáttal, ami már sokkal inkább visszás mintsem élvezhető.

 
TribeBubu   2016. 08. 07.

1

Az előző néhány rész változatlanul alacsony színvonala.

 
ZeroHero   2015. 05. 21.

0

Kicsit talal mar eroltetett, neha olyan, mintha egy horrorszappanopera lenne, komoly figyelemre van szukseg, hogy az ember ossze tudja szedni a korabbi reszekben elejtett infokat es az ittenieket. Mindenkepp kiemelkedik az utobbi 10-15 ev horrorfilmjei kozul.

 
respect the movies   2018. 02. 10.

0

Szerintem gyenge film lett! Kedvelem a Fűrész filmeket, de talán ez a rész volt számomra a leggyengébb és a legkevésbé élvezhetőbb etapja! A történetét is túl erőltetettnek éreztem, azok a próbálkozások sem működtek túl jól, amikkel próbálták a harma... több»

A film összbevétele 69 752 402 dollár volt (imdb.com).

 

A készítők szerették volna a történetbe belehelyezni az első Fűrész rész túlélőjét Dr. Gordont (Cary Elwes) de a színész épp egy másik filmen dolgozott, ezért ezt az ötletet áthelyezték a következő Fűrész részbe!

(respect the movies)
 

Eredetileg már a hatodik részt is 3D-re szerette volna készíteni a stúdió, de ez végül nem valósult meg a rendező kérésére, mert több idő kellett volna hozzá!

(respect the movies)
 

A forgalmazó stúdió látva hogy a hatodik Fűrész film messze elmaradt anyagilag a többi résztől, ezért elálltak attól az ötletüktől, hogy a következő Fűrész rész (amit AKKOR a széria befejezésének is szántak) két részben jelenjen majd meg!

(respect the movies)
 

Az összes Fűrész filmek közül ez a rész termelte a legkisebb összbevételt világszerte, közel 68 millió dollárt!

(respect the movies)
 

Az eddigi Fűrész filmek közül ez az első olyan epizód, aminek a filmvégi stáblista után található extra jelenet a filmhez!

(respect the movies)