Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
45
Képek
4
Videók
 
MMcFly2015   2018. 06. 30.

A vélemények alapján felkészültem a legrosszabbra, és nulla elvárással beültem a moziba. Lehet, ez segített abba, hogy okozott kellemes perceket, de természetesen a hibáit átlátom. Az elmúlt évek (tini)horror felhozatala siralmas, a legutóbbi Boldog halálnapot se érte el azt a minimális szintet, hogy büszkén tartozzon a műfajba... A felelsz vagy mersz felveszi ugyan azt a tinédzser stílust, minden giccses és nyálas szerelmi szálával együtt, viszont ha sikerül átesni a bevezetésen, akkor egy szűk fél óra után a sztori beindul. Sajnos erősen be van tartva a 16+ besorolás, így maradnak az ócska ijesztegetések, a gyilkos/öngyilkos jeleneteknél pedig minden kamera azon van, hogy kerüljük a vér látványát. Érződik a célközönség, ebből véletlenül sem akartak egy kemény filmet készíteni, pedig lehet egy R besorolással - a sablonok ellenére - a jelenetek hoztak volna egy kis plusz izgalmat. Ha már a sablonokat felhoztam: A film teljes játékideje alatt nem találtam olyan jelenetet, ami más filmből már nem volt ismerős. Eleve az alap ötlet is emlékeztetett a Végső állomás széria, a Valami követ c. filmek koncepciójára. Így lett egy átlagos, de azért élvezhető horror/thriller a Felelsz vagy mersz. Minél előrébb tartunk a sztoriba, annál izgalmasabb, és a film lezárása sem hagy okot panaszra. Azt mondom, hogy akik válogatósak horror téren, azoknak is megér egy próbát.

 
MKristijan   2018. 06. 25.

Már a trailerből azt éreztem hogy a készítők közül valaki nagyon szerette a Végső állomást, a film nézése közben az is kiderült hogy a Kört is. Mozit csak akkor ér, ha már minden más jobbat láttál. Alapjáraton a sztori lehetett volna jó, ha egy barlangban élek a megnézés előtti napig. Semmi eredetit nem láttam benne, a forgatókönyvírónak semmi egyedi ötlete sincs, az hogy egybeálmodta az eddig megjelent filmeket és leforgatta az nem teljesítmény. Ilyet bárki tud. Lucy Hale-t továbbra is szeretjük, de ne akarjunk már ezzel eladni egy filmet. Továbbá ne verjük már a mellünket a Boldog Halálnapottal, az a film sem volt se horror, se korszakalkotó(de jobb volt ennél) plusz a magenta szín, jaj... annak is mi értelme volt. Egyedül a messengeres nagymosoly filter volt az ami megmarad belőle. Az para volt.


 
BoBamburg   2018. 08. 28.

Sok negatívat olvastam róla, de úgy voltam vele, csípem a horrort, meg kell nézni. És szó mi szó, tényleg egy nagy rakás trágya a film :). Ijesztőnek nem ijesztő, inkább kínosan gagyi és béna, történet ezer sebből vérzik, logikai bukfencet logikai bukfencre halmoz, karakterek nevetségesek. Egyedül azért mondható szórakoztatónak, mert az ember már azon nevet, mennyi olcsó közhelyet és hülyeséget sikerült belezsúfolni másfél órába.

 
csucsi0411   2018. 07. 06.

Egyszer nézhető, egyáltalán nem rémísztő. Az előzetesében benne van a lényeg a filmről. Igazából flesleges végig nézni.

 
lynn008   2018. 10. 14.

Nagyon élveztem ezt a filmet. Ment a kedvencek közé. A széles mosolyt én nem raktam volna bele, de nyilván így van "jelképe" a filmnek, de számomra nem volt lényeges. A történet nagyon ott van. Remélem, hogy folytatják, lesz egy 2. rész, mert a vége nagyon úgy lett vége, hogy ebből egy csomó mindent ki lehet hozni.

Hayden Szeto
Violett Beane
Lucy Hale
Sophia Taylor Ali
Tyler Posey
Lucy Hale
Hayden Szeto
Tyler Posey
Violett Beane
Lucy Hale
Tyler Posey
Violett Beane
Lucy Hale
Hayden Szeto
Tyler Posey
Lucy Hale
Sophia Taylor Ali
Tyler Posey
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Tyler Posey
Hayden Szeto
Lucy Hale
Tyler Posey
Lucy Hale
Tyler Posey
Nolan Gerard Funk
Sophia Taylor Ali
Lucy Hale
Hayden Szeto
Tyler Posey
Tyler Posey
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Hayden Szeto
Nolan Gerard Funk
Lucy Hale
Lucy Hale
Lucy Hale
Tyler Posey
Lucy Hale
 
Sokkal kevesebbet vártam, de sokkal többet kaptam. Számomra a Felelsz vagy mersz egy erős produkció lett, amit biztosan többször megnézek még. több»
 
Most, hogy kitört a nyári szünet, a középiskolásokat nyugodtan be lehet rá terelni, ők talán még élvezni is fogják. 18 év felett azonban csak pénzkidobás. több»
 
Insidious, Tűnj el!, Boldog halálnapot!… Vajon a Felelsz vagy mersz is folytatja a Blumhouse olcsó, de ötletes horrorfilmjeinek sikersorozatát? több»
 

A film Mexikói jeleneteit Rosarito-ban, Mexikóban készítették.

(Diesel )
 

A felelsz vagy mersz játék évszázadok óta létezik. Legkorábbi története 1712-ből származik, amely eredetileg karácsonyi kérdéseket, és utasításokat tartalmazott.

(Diesel )
 

Bár a film főszereplőinek karakterei tizenévesek, Hayden Szeto és Nolan Gerard valójában 32 és 31 éves. A legfiatalabb közülük a 21 éves Violett Beane.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.