Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
75

A bosszú

(Revenge)
 
13
5
5
17

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Hetedik   2018. 05. 16.

Egy teljesen felesleges film, amiben alig történik valami, lassú, vontatott és olyan parádés jelenetek is helyet kaptak, mint a művér hangyára csepegése vagy egy pók telibehugyozása. Aki ezt a szennyet megrendezte, arra üríteném rá a hólyagom.

 
feri1   2018. 05. 13.

Nem semmi film, láttam trailert, kb megvolt, mire kell számítanom, de még jobban meglepődtem, mint hittem. Erős, brutális, mocskosul jó atmoszférával, egyszerűen beszippantott, és nem is ereszett a játékidő végéig. Eddig nálam az év megleletpése.

 
pepetherock   2018. 05. 11.

Ennél jobb rendezői bemutatkozásról álmodni sem lehetne jobbat. Coralie Fargeat rögtön feltett egy igen magas lécet ezzel a kőkemény bosszúfilmmel. Szép munka, kíváncsian várom a direktor következő filmjét.

 
TPetty   2018. 04. 23.

Nagyon elszánt film. Alapból jól néz ki, ahogy akcióznak a kaliforniai sivatagban, brutális és fantáziadús. Bár talán az alakítások egy kicsit teátrálisra sikeredtek, eléggé behozz a nyolcvanas évek hangulatát, de nálam ez nem különösebben volt zavaró. A forgatókönyvön is illett volna még dolgozni, egy kicsit kapkod a sztori, na de annyi baj legyen. Nálam ezért a filmért simán ment a négy csillag. :)

 
Alphik   2018. 03. 23.

Azt hiszem, a Fraciák azért mindig is értettek az akciózáshoz. Ez a film nekem mindent megadott ezen a téren. Igaz, így sem lett egy emlékezetes alkotás, mivel kissé lapos a történet, annak ellenére is, hogy annyi minden történik egyszerre, hogy csak kapkodtam a fejem.

Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
 
Azt ezzel együtt sem állítanám, hogy a The Guest szintjén megvalósított stílusbravúrt láthatunk, de A bosszú tökéletes abban, hogy azt nyújtja, amit a műfaj szerelmesei elvárnak, azonban mégis egy fokkal modernebb módon, mint ahogyan azt megszoktuk. Tehát azoknak is ajánlott, akik szeretik, de azoknak is, akik kicsit már unják a rape and revenge-filmeket. több»
 
Egy véres bosszúfilmet nem feltétlenül kell túlbonyolítani: jól kell megcsinálni, aztán kész. Mint ahogy az elsőfilmes Coralie Fargeat tette. Az egyediség, ha rendelkezésre áll, valamiképp úgyis megmutatja magát. Most megmutatta. több»
 
Coalie Fargeat a megtorlás mocsoktól és vértől szennyezett történetét meséli el, ahol a kiszolgáltatott lányból lesz a ragadozó, míg az elnyomó férfiakból a préda. Egy dübörgős, kliséket kicsavaró – de talán túlzottan alkalmazó – bosszúmozi, rengeteg vérrel, gusztustalan jelenetekkel és hosszú szenvedésekkel, de mégis vad, vagány szimbolikával és feminizmussal átitatva. több»
 

Coralie Fargeat rendezőnő első egészestés filmje.

(hp )
 

A rendező elmondása szerint soha korábban nem használt még annyi művért, mint A bosszú forgatásán.

(hp )
 

A bosszú forgatása 2017. február 6-án kezdődött, és március 21-én ért véget.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.