Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
55%

A bosszú (2017)

Revenge
Filmadatlap
 
14
Szereplők
19
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 22.

legújabb vélemény

0

Nem hozott annyira új és élvezhető dolgokat, hogy jónak tudjam titulálni. Úgy mindenben közepes, és elég sok logikátlanság van a filmben. Erős három csillag. Átlag és semmi több.

 
indingo   2019. 02. 17.

0

A történet legeleje, ahogy alakultak a szálak még azt mondtam, hogy nem is olyan rossz, de hamar saját maga paródiája lett. Rengeteg bakival és elképzelhetetlen dologgal, kezdve ott, hogy egy embernek nincs annyi vére, mint amennyi a szereplőkből kifolyt. Ráadásul a csaj a film elején még szőke, volt a végére már barna.


 
HercegPeter   2019. 03. 17.

0

Azt kell, hogy mondjam, ez a film egy nagy marhaság. Közelebb áll a fantasy-hoz, mint a thrillerhez. Ennyi vérveszteséggel és ilyen súlyos sérüléssel ne rohangáljon és gyilkolásszon már a csaj. Az is túlzás, hogy egyáltalán a zuhanást túlélte. Ez az ... több»

 
7ETEDIK   2018. 06. 02.

0

Egy teljesen felesleges film, amiben alig történik valami, lassú, vontatott és olyan parádés jelenetek is helyet kaptak, mint a művér hangyára csepegése vagy egy pók telibeh*gy0zá[email protected] Aki ezt a szennyet megrendezte, arra üríteném rá a hólyagom.

 
hsanya182   2019. 02. 08.

1
Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.

Egy menő villában 3 férfi és egy bájos nő bulizgatnak, majd az egyik férfi megkívánja a csajt és másnap amikor kettesbe lesz vele, feszült párbeszéddel ráerőszakolja akaratát. "Köpök a sírodra" c. film szerintem jobb ennél, közepe kicsit üresjárat és vannak benne nem túl realisztikus részek. A végén a párharc bejött, egyszer érdemes megnézni.Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.

 
VvV   2019. 10. 30.

0

Számomra nem volt hihető a történet és innentől kezdve veszett fejsz nyele.

 
BoBamburg   2019. 08. 04.

0

Képi világ tökéletes, történet vezetés kevésbé. És hiába az egyszerű sztori, ha nem tudja végig fent tartani a feszültséget. Arról nem is beszélve, mennyi "hülyeség" vagy baki volt a filmben. Kezdve a legnagyobbakkal, hogy ne akarják bemagyarázni, ho... több»

Galéria (17)

Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz

Videók (4)

A film összbevétele 102 091 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 401 500 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 448 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Coralie Fargeat rendezőnő első egészestés filmje.

(hp )
 

A rendező elmondása szerint soha korábban nem használt még annyi művért, mint A bosszú forgatásán.

(hp )
 

A bosszú forgatása 2017. február 6-án kezdődött, és március 21-én ért véget.

(hp )
 

A film világpremierje 2017. szeptember 11-én volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp )
 

A film kiváló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg is 100 százalékon áll a RottenTomatoes kritiaaggregátor portálon (2018. április).

(hp )
 
Azt ezzel együtt sem állítanám, hogy a The Guest szintjén megvalósított stílusbravúrt láthatunk, de A bosszú tökéletes abban, hogy azt nyújtja, amit a műfaj szerelmesei elvárnak, azonban mégis egy fokkal modernebb módon, mint ahogyan azt megszoktuk. Tehát azoknak is ajánlott, akik szeretik, de azoknak is, akik kicsit már unják a rape and revenge-filmeket. több»
 
Egy véres bosszúfilmet nem feltétlenül kell túlbonyolítani: jól kell megcsinálni, aztán kész. Mint ahogy az elsőfilmes Coralie Fargeat tette. Az egyediség, ha rendelkezésre áll, valamiképp úgyis megmutatja magát. Most megmutatta. több»
 
Coalie Fargeat a megtorlás mocsoktól és vértől szennyezett történetét meséli el, ahol a kiszolgáltatott lányból lesz a ragadozó, míg az elnyomó férfiakból a préda. Egy dübörgős, kliséket kicsavaró – de talán túlzottan alkalmazó – bosszúmozi, rengeteg vérrel, gusztustalan jelenetekkel és hosszú szenvedésekkel, de mégis vad, vagány szimbolikával és feminizmussal átitatva. több»