Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
13
Vélemények
17
Képek
6
Videók
 
hsanya182   2019. 02. 08.
Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.

Egy menő villában 3 férfi és egy bájos nő bulizgatnak, majd az egyik férfi megkívánja a csajt és másnap amikor kettesbe lesz vele, feszült párbeszéddel ráerőszakolja akaratát. "Köpök a sírodra" c. film szerintem jobb ennél, közepe kicsit üresjárat és vannak benne nem túl realisztikus részek. A végén a párharc bejött, egyszer érdemes megnézni.Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.

 
Milanman   2018. 06. 10.

Lehet, hogy öregszem, de ez bűngyenge volt. Tele elképesztő valótlan és abszurd dolgokkal. Se nem horror, se nem bűnfilm. Az egyetlen feszültség, amit kelt, azért van, mert várod, hogy már vége legyen.


 
indingo   2019. 02. 17.

A történet legeleje, ahogy alakultak a szálak még azt mondtam, hogy nem is olyan rossz, de hamar saját maga paródiája lett. Rengeteg bakival és elképzelhetetlen dologgal, kezdve ott, hogy egy embernek nincs annyi vére, mint amennyi a szereplőkből kifolyt. Ráadásul a csaj a film elején még szőke, volt a végére már barna.

 
HETEDIK   2018. 06. 02.

Egy teljesen felesleges film, amiben alig történik valami, lassú, vontatott és olyan parádés jelenetek is helyet kaptak, mint a művér hangyára csepegése vagy egy pók telibeh*gy0zás@. Aki ezt a szennyet megrendezte, arra üríteném rá a hólyagom.

 
D. Wolfe   2018. 06. 07.

Iszonyú erős atmoszférája és stílusa van. A történetben semmi eredeti nincs, mégis letaglózó erejű alkotás

Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
 
Azt ezzel együtt sem állítanám, hogy a The Guest szintjén megvalósított stílusbravúrt láthatunk, de A bosszú tökéletes abban, hogy azt nyújtja, amit a műfaj szerelmesei elvárnak, azonban mégis egy fokkal modernebb módon, mint ahogyan azt megszoktuk. Tehát azoknak is ajánlott, akik szeretik, de azoknak is, akik kicsit már unják a rape and revenge-filmeket. több»
 
Egy véres bosszúfilmet nem feltétlenül kell túlbonyolítani: jól kell megcsinálni, aztán kész. Mint ahogy az elsőfilmes Coralie Fargeat tette. Az egyediség, ha rendelkezésre áll, valamiképp úgyis megmutatja magát. Most megmutatta. több»
 
Coalie Fargeat a megtorlás mocsoktól és vértől szennyezett történetét meséli el, ahol a kiszolgáltatott lányból lesz a ragadozó, míg az elnyomó férfiakból a préda. Egy dübörgős, kliséket kicsavaró – de talán túlzottan alkalmazó – bosszúmozi, rengeteg vérrel, gusztustalan jelenetekkel és hosszú szenvedésekkel, de mégis vad, vagány szimbolikával és feminizmussal átitatva. több»
 

Coralie Fargeat rendezőnő első egészestés filmje.

(hp )
 

A rendező elmondása szerint soha korábban nem használt még annyi művért, mint A bosszú forgatásán.

(hp )
 

A bosszú forgatása 2017. február 6-án kezdődött, és március 21-én ért véget.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.