Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
6
Videók
 
Milanman   2018. 06. 10.

Lehet, hogy öregszem, de ez bűngyenge volt. Tele elképesztő valótlan és abszurd dolgokkal. Se nem horror, se nem bűnfilm. Az egyetlen feszültség, amit kelt, azért van, mert várod, hogy már vége legyen.

 
HETEDIK   2018. 06. 02.

Egy teljesen felesleges film, amiben alig történik valami, lassú, vontatott és olyan parádés jelenetek is helyet kaptak, mint a művér hangyára csepegése vagy egy pók telibeh*gy0zás@. Aki ezt a szennyet megrendezte, arra üríteném rá a hólyagom.


 
D. Wolfe   2018. 06. 07.

Iszonyú erős atmoszférája és stílusa van. A történetben semmi eredeti nincs, mégis letaglózó erejű alkotás

 
stomachh   2018. 09. 28.

Nem is tudom. Egyreszt a sztori gagyi, a jelenetek valosaghusege sokszor nevetseges. De megis. Az egesz valahogy jora, szorakoztatora sikerult.

 
ionlywearblack   2018. 05. 31.

A trailerből megmondom őszintén semmi nem maradt meg, egyedül a kivételes helyszíne a filmnek. Mégis rászántam magam a filmre. Sajnos az alaptörténet szinte minden filmes klisét magára húz, amit csak tud. A történet egyszerű, mint a faék mégis működik! A főszereplő Jen (Matilda Anna Ingrid Lutz), jó választásnak bizonyult a bosszúszomjas szerető szerepére. A többi szereplő egydimenziós szinte semmit nem jelentenek a filmben. Jen átalakulása érdekes volt és ennek az oka a teljesen lenyűgöző képi világ. A kihalt sivatag, az éjszakai jelenetek, fények kamerabeállítások teszik különlegesé a filmet. Néha úgy érzi az ember, vannak felesleges jelenetek, de maga a film végig feszes, tempós jó kis revenge movie marad. A film vége tartogat meglepetéseket a nézők számára vizuális szempontból szintén kiemelném a végét. Aki szereti ezt a műfajt, mindenképpen adjon neki egy esélyt.

Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
 
Azt ezzel együtt sem állítanám, hogy a The Guest szintjén megvalósított stílusbravúrt láthatunk, de A bosszú tökéletes abban, hogy azt nyújtja, amit a műfaj szerelmesei elvárnak, azonban mégis egy fokkal modernebb módon, mint ahogyan azt megszoktuk. Tehát azoknak is ajánlott, akik szeretik, de azoknak is, akik kicsit már unják a rape and revenge-filmeket. több»
 
Egy véres bosszúfilmet nem feltétlenül kell túlbonyolítani: jól kell megcsinálni, aztán kész. Mint ahogy az elsőfilmes Coralie Fargeat tette. Az egyediség, ha rendelkezésre áll, valamiképp úgyis megmutatja magát. Most megmutatta. több»
 
Coalie Fargeat a megtorlás mocsoktól és vértől szennyezett történetét meséli el, ahol a kiszolgáltatott lányból lesz a ragadozó, míg az elnyomó férfiakból a préda. Egy dübörgős, kliséket kicsavaró – de talán túlzottan alkalmazó – bosszúmozi, rengeteg vérrel, gusztustalan jelenetekkel és hosszú szenvedésekkel, de mégis vad, vagány szimbolikával és feminizmussal átitatva. több»
 

Coralie Fargeat rendezőnő első egészestés filmje.

(hp )
 

A rendező elmondása szerint soha korábban nem használt még annyi művért, mint A bosszú forgatásán.

(hp )
 

A bosszú forgatása 2017. február 6-án kezdődött, és március 21-én ért véget.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.