Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
13
Szereplők
16
Vélemények
17
Képek
4
Videók
A bosszú
 
indingo   2019. 02. 17.

A történet legeleje, ahogy alakultak a szálak még azt mondtam, hogy nem is olyan rossz, de hamar saját maga paródiája lett. Rengeteg bakival és elképzelhetetlen dologgal, kezdve ott, hogy egy embernek nincs annyi vére, mint amennyi a szereplőkből kifolyt. Ráadásul a csaj a film elején még szőke, volt a végére már barna.

 
hsanya182   2019. 02. 08.
Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.

Egy menő villában 3 férfi és egy bájos nő bulizgatnak, majd az egyik férfi megkívánja a csajt és másnap amikor kettesbe lesz vele, feszült párbeszéddel ráerőszakolja akaratát. "Köpök a sírodra" c. film szerintem jobb ennél, közepe kicsit üresjárat és vannak benne nem túl realisztikus részek. A végén a párharc bejött, egyszer érdemes megnézni.Köpök a sírodra jellegű film,amikor a nő levadássza a bántalmazóit.


 
HercegPeter   2019. 03. 17.

Azt kell, hogy mondjam, ez a film egy nagy marhaság. Közelebb áll a fantasy-hoz, mint a thrillerhez. Ennyi vérveszteséggel és ilyen súlyos sérüléssel ne rohangáljon és gyilkolásszon már a csaj. Az is túlzás, hogy egyáltalán a zuhanást túlélte. Ez az az eset, amikor egy szellemes bosszúállós filmnek több értelme lett volna. A rendezőről annyit lehet tudni, hogy imádja a vért, legalábbis itt nem spórolt vele, sőt óriási túlzásba is esett. Gyenge idegzetűeknek egyáltalán nem ajánlom. Tele hatalmas túlzásokkal és orbitális véletlenekkel. Azt sem értem, mit akartak az almával. Eleinte úgy tűnt, az idő múlását akarják vele ábrázolni, de aztán hirtelen abbamaradnak a róla készült vágóképek. Lehet, hogy csak egyszerűen elfelejtkeztek róla. Hogy kaphatott ez 4,5 feletti Imdb értékelést?

 
Milanman   2018. 06. 10.

Lehet, hogy öregszem, de ez bűngyenge volt. Tele elképesztő valótlan és abszurd dolgokkal. Se nem horror, se nem bűnfilm. Az egyetlen feszültség, amit kelt, azért van, mert várod, hogy már vége legyen.

 
HETEDIK   2018. 06. 02.

Egy teljesen felesleges film, amiben alig történik valami, lassú, vontatott és olyan parádés jelenetek is helyet kaptak, mint a művér hangyára csepegése vagy egy pók telibeh*gy0zás@. Aki ezt a szennyet megrendezte, arra üríteném rá a hólyagom.

Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
Matilda Anna Ingrid Lutz
Matilda Anna Ingrid Lutz
Kevin Janssens
 
Azt ezzel együtt sem állítanám, hogy a The Guest szintjén megvalósított stílusbravúrt láthatunk, de A bosszú tökéletes abban, hogy azt nyújtja, amit a műfaj szerelmesei elvárnak, azonban mégis egy fokkal modernebb módon, mint ahogyan azt megszoktuk. Tehát azoknak is ajánlott, akik szeretik, de azoknak is, akik kicsit már unják a rape and revenge-filmeket. több»
 
Egy véres bosszúfilmet nem feltétlenül kell túlbonyolítani: jól kell megcsinálni, aztán kész. Mint ahogy az elsőfilmes Coralie Fargeat tette. Az egyediség, ha rendelkezésre áll, valamiképp úgyis megmutatja magát. Most megmutatta. több»
 
Coalie Fargeat a megtorlás mocsoktól és vértől szennyezett történetét meséli el, ahol a kiszolgáltatott lányból lesz a ragadozó, míg az elnyomó férfiakból a préda. Egy dübörgős, kliséket kicsavaró – de talán túlzottan alkalmazó – bosszúmozi, rengeteg vérrel, gusztustalan jelenetekkel és hosszú szenvedésekkel, de mégis vad, vagány szimbolikával és feminizmussal átitatva. több»
 

Coralie Fargeat rendezőnő első egészestés filmje.

(hp)
 

A rendező elmondása szerint soha korábban nem használt még annyi művért, mint A bosszú forgatásán.

(hp)
 

A bosszú forgatása 2017. február 6-án kezdődött, és március 21-én ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.