Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Grindhouse - Terrorbolygó (2007)

Planet Terror
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Rose McGowan
Rose McGowan
Rose McGowan

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

legújabb vélemény

0

Na ez most mi a szösz? Vér van bőven, vannak benne poénok, pörög a film, akcióktól sem mentes, de valahogy mégsem olyan átütő. Robert Rodriguez összerakta, és nem is olyan rossz, de nem lesz kedvenc, ez biztos.

 
erahurka   2018. 08. 14.

0

Igazi ZS kategóriás grindhouse film, aminek szánta is a rendező. Vicces, véres és akciódús, jó dumák pörögnek, ráadásul remek tempóban. Így kell ezt csinálni!

 
moov18   2016. 02. 09.

0
Élvezhető horror

A Grindhouse filmeket még a 60-as, 70-es években nyomatták Amerikában. Igazi trash alkotások voltak. Vérrel, a maga egyszerűségével, bénácska látványával próbált hatni a nézőre. Ezzel az alkotással Rodriguez illetve Tarantino a műfaj előtt kívánnak t... teljes kritika»

 
Panda   2016. 04. 08.

0

Túl sok az akciójelenet és mellesleg az alaptörténet is lapos nem igazán van mondanivalója. Nekem nem jött át, csalódás volt, többet vártam a filmtől. A színészek alakítása sem győzött meg.

 
Barthy   2015. 09. 02.

0

Ez mi volt? De komolyan... Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.

 
Lacroix   2015. 04. 26.

0

A párbeszédek egyszerűsége és helyzetkomikuma valami zseniális. Imádtam a szereplők között lezajlott 1-1 szavas szóváltásokat! Látványra igazi trasher film,de ettől nem is kellet több!

 
MrBlond   2016. 01. 06.

0

Rodriguez filmje első osztályú tisztelgés a B-kategóriás mozik előtt. A Terrorbolygó minden ízében retro, és magas színvonalon teljesíti mindazt amit ígért. Azonban akit nem hatnak meg az efféle dolgok, csak egy agyatlan, ostoba filmet fog látni benn... több»

 

Projekt Terror lett volna a film eredeti címe.

(mamiéstöti2)
 

Robert Rodriguez kisfia játssza Tony szerepét.

(mamiéstöti2)
 

Robert Rodriguez Dakota szerepét egyenesen Marley Sheltonra írta, miután a rendező és a színésznő a 2005-ös Sin City - A bűn városa forgatásán is együtt dolgozott.

(hp)
 

Rose McGowan betegesen fél a kórokozóktól, ezért a sztriptíz jelenetben használt rudat a színésznő kérésére lefertőtlenítették.

(hp)
 

A forgatókönyv első harminc oldalát Robert Rodriguez még 1998-ban írta.

(hp)