Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
Videók
A balta 2.
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Márton   2018. 11. 17.

legújabb vélemény

Tetszett! Teljes mértékben egy szórakoztató folytatása lett az első résznek és szerencsére ebben a részben talán még több pozitívumot is felfedezhetünk mint az elődjénél! Tulajdonképpen úgy is fogalmazhatnék, hogy megtartotta a folytatás az elődjének az erényeit, de amiben talán egy kicsit gyengébben teljesített az, azokat a dolgokat megpróbálták kijavítani és ez részben sikerült is nálam! Már az első résznek sem volt túlságosan bonyolult a története és mivel a folytatás teljes mértékben ott veszi fel a történetet ahol az első abbamaradt, ezért a készítőknek nem nagyon kellett sokat gondolkodni hogy miként is folytassák a "sztorit"! Persze próbáltak több információhoz juttatni a nézőt, főleg Crowley karakterével kapcsolatban, de felteszem a kérdést: mennyire szükségszerű ez, egy olyan slasher horrorfilmnél ahol rengeteg trash alapanyagot raknak a kész műbe? Szerintem teljesen elhanyagolható, de ha már így gondolták a készítők, akkor mindezt csinálják stílusosan és azt kell hogy írjam sikerült is ez nekik (bár lehet hogy csak Tony Todd előadás módja dobot rakja számomra ekkorát)! Az is tetszett hogy Tony Todd-nak itt már sokkal nagyobb szerepet adtak, illetve hogy egy másik horrorikont is "beleraktak" a filmbe (a Bőrpofát alakító színészt)! Vérengzés és humor terén is sikerült szintet lépnie ami számomra szintén pozitívum volt a filmnél! Összegezve: véres, humoros és kreatív elhalálozásokban bővelkedő szórakoztató folytatás lett!

 
BoBamburg   2018. 06. 21.

Nagyszerű folytatása az előző résznek. A megszokott minőséget hozza, rengeteg abszurd belezés és vér pedig itt sem hiányzik. A történet nem túl változatos, de szórakoztató, illetve kicsit jobban megismerjük Victor Crowley-t.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.