Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Csapatleépítés (2006)

Severance
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
Lubi   2022. 01. 06.

legújabb vélemény

1

A Magyarországon forgatott brit horrorkomédia több borzongást tartogat, mint feketehumort, de a slasher alműfaj kedvelőinek így is maradandó darabolós élményben lehet részük. A népszerű "hentelős" vígjátékokhoz képest, mint a Trancsírák vagy a Haláli... több»

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

0

Se nem vicces se nem félelmetes. Eléggé ZS-kategóriás film, gyenge és kiszámítható történettel. És meg is sértődtem. Miért pont Magyarországra jönnek ezek az észlények?

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0
Vigyázzanak kérem - mert egy slasher gyilkos garázdálkodik errefelé valahol a Mátrában.

Olyannak éreztem mintha esetlenségét próbálná meg palástolni úgy hogy elkanyarodik műfajilag helyenként humorosabb irányban - miközben próbál egy sötétebb keményebb titulust felvenni - megfogalmazni - előadni. Az egyensúly relatíven ez okból szerintem valamelyest rosszul van kidolgozva horror és vígjáték közt - sokszor túl vad és nem elég vicces mellé rontva azt a csekély harmóniát amit nehezen de felépít a két műfaji alapanyagból - ez főleg a végéhez közeledve tűnik úgy. Ezt persze ízlésből fakadóan írom hozzávetőlegesen. Befejezése felé szerintem rossz mederbe alakulnak át a dolgok - ami szerintem itthon képtelenség hogy megtörténne - sületlenség.

A film összbevétele 136 432 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 2005 nyarán 56 nap alatt forgatták le kb. 5M angol fontból.

(dulkap)
 

Spanyolországban dupla-vetítések keretében mutatták be a filmet a Bárányok harapnak (2006) társaságában.

(dulkap)
 

Toby Stephens mindenképpen szeretett volna a filmben szerepelni, mert korábban még nem dolgozott horror filmben és nagyon tetszett neki a film horror/vígjáték stílusa.

(dulkap)
 

Danny Dyer a forgatás előtt egy 10 hetes edzésen vett részt, hogy jó formába kerüljön a felvételekre.

(dulkap)
 

A casting több mint 4 hónapon át tartott, mert a rendező Christopher Smith a tökéletes embereket akarta megtalálni a szerepekre.

(dulkap)