60% 109 szavazat
Csapatleépítés

Csapatleépítés

Severance
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Fáradt angol sales-managerek érkeznek egy vidéki csapatépítő tréningre, Magyarországra, ahol hirtelen minden rosszra fordul, miután buszuk lerobban. Így kerülnek egy lepukkant erdei házba. Ez nem felel meg maradéktalanul a kikapcsolódásról kialakított elképzelésüknek, így ketten visszaindulnak a buszhoz. Sofőrük azonban már nem viszi őket sehova - halott. És ő még csak az első áldozat.

Forgatókönyvíró: James Moran, Christopher Smith
Ország: Németország, Egyesült Királyság, Magyarország
Premier (HU): 2007.08.23.
 
2022.01.06 Lubi

legújabb vélemény

A Magyarországon forgatott brit horrorkomédia több borzongást tartogat, mint feketehumort, de a slasher alműfaj kedvelőinek így is maradandó darabolós élményben lehet részük. A népszerű "hentelős" vígjátékokhoz képest, mint a Trancsírák vagy a Haláli... Több

1
 
2017.10.20 Bazzzsi

Se nem vicces se nem félelmetes. Eléggé ZS-kategóriás film, gyenge és kiszámítható történettel. És meg is sértődtem. Miért pont Magyarországra jönnek ezek az észlények?

0
 
2020.01.13 Owotonor

Vigyázzanak kérem - mert egy slasher gyilkos garázdálkodik errefelé valahol a Mátrában.

Olyannak éreztem mintha esetlenségét próbálná meg palástolni úgy hogy elkanyarodik műfajilag helyenként humorosabb irányban - miközben próbál egy sötétebb keményebb titulust felvenni - megfogalmazni - előadni. Az egyensúly relatíven ez okból szerintem valamelyest rosszul van kidolgozva horror és vígjáték közt - sokszor túl vad és nem elég vicces mellé rontva azt a csekély harmóniát amit nehezen de felépít a két műfaji alapanyagból - ez főleg a végéhez közeledve tűnik úgy. Ezt persze ízlésből fakadóan írom hozzávetőlegesen. Befejezése felé szerintem rossz mederbe alakulnak át a dolgok - ami szerintem itthon képtelenség hogy megtörténne - sületlenség.

0

A film összbevétele 136 432 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet 2005 nyarán 56 nap alatt forgatták le kb. 5M angol fontból. Szerző: dulkap

#2
 

Spanyolországban dupla-vetítések keretében mutatták be a filmet a Bárányok harapnak (2006) társaságában. Szerző: dulkap

#3
 

Toby Stephens mindenképpen szeretett volna a filmben szerepelni, mert korábban még nem dolgozott horror filmben és nagyon tetszett neki a film horror/vígjáték stílusa. Szerző: dulkap

#4
 

Danny Dyer a forgatás előtt egy 10 hetes edzésen vett részt, hogy jó formába kerüljön a felvételekre. Szerző: dulkap

#5