Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Elhagyott szoba (2007)

Vacancy
Filmadatlap
 
25
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Kósa Bence   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Antal Nimród egyik legjobb filmje. A történet nagyjából, hogy egy házaspár az éjszaka egy motelben száll meg. A portás ad egy kulcsot a luxus szobához. A szobában van néhány VHS kazetta. Először csak egy átlagos filmnek tűnik a felvétel. Aztán rájönn... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Nagyon érdekes horrorfilm, melyben semmi sem az aminek látszik. Végig izgalmas és a vége is jól ki lett találva.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 04.

0

Kate Beckinsale nagyon jól domborít, és hihetően játssza el az áldozatot, akit meg akarnak ölni. Antal Nimród rendesen odatette magát, és kifejezetten jó a történet. A csavar is nagyon ütős, egyszóval jó film, soha rosszabbat, Nimród.

 
HE7EDIK   2019. 02. 23.

0

Nimród a Kontroll után Amcsiban is bizonyíthatott, de sajnos a maga által emelt magas lécet nem tudta megugrani. Ez a thriller is ezerszer lerágott amcsi klisékkel operál, semmi olyan nem történik benne amit máshol már ne láttunk volna. A végkifejletet pedig csak az nem tudja kitalálni, aki barlangban lakik...

 
elekm90   2021. 02. 10.

0

Nem rossz Antal Nimródtól, de ez akár egy sokkal emlékezetesebb thriller is lehetett volna. Nagyon erősen indít ezzel a motelszobás, snuff filmes témával, a végére azonban több helyen félrement a forgatókönyv. Jobb lett volna, ha egy kicsit merészebben állnak hozzá, és kevésbé sablonos megoldásokat választanak.

 
kevelin   2020. 05. 03.

0

Kifejezetten izgalmas film volt. A mai napig élénken emlékszem rá, pedig elég régen láttam. Végig fenntartja a feszültséget, bár az ötlet (elhagyott autóútszéli motel) nem túl eredeti, mégis jó megoldásokat láthatunk benne. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezeket a típusú filmeket.

 
mrfaktor   2016. 04. 28.

0

Meglepően jól sikerült Antal Nimród amerikai bemutatkozása. Talán a kontrollal mutatta be az amerikai producereknek, hogy nyugodtan rábízhattak egy ilyen volumenű filmet. Érdekes hangulata van a filmnek, nem egy átlagos horrorfilm. A színészek is remekelnek.

A film összbevétele 35 300 645 dollár volt (imdb.com).

 

Antal Nimród első nagyszabású hollywoodi filmje.

(D. Wolfe)
 

A filmben az 1939-es Óz a csodák csodája c. film egyes díszleteit is felhasználták.

(kázsé)
 

A filmben látható filmeket mind a forgatás első napján vették fel.

(kázsé)
 

Eredetileg Sarah Jessica Parker játszotta volna a főszerepet.

(kázsé)
 

A filmet a moziknak "átmeneti megegyezés" kódnévvel szállították ki.

(kázsé)