Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Elhagyott szoba (2007)

Vacancy
Filmadatlap
 
25
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
BRANTON   2022. 08. 28.

legújabb vélemény

0
Drágám, hozzuk meg a legostobább döntéseket!

Rég volt már, igaz? Ismét jelentkezem, hiányzott már ez a fórum, pedig egy hete csak körülbelül, hogy nem írtam semmiről. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne láttam volna egy alkotást sem azóta! Újráztam pár klasszikust, csemegéztem az újkor filmműve... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Nagyon érdekes horrorfilm, melyben semmi sem az aminek látszik. Végig izgalmas és a vége is jól ki lett találva.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 04.

0

Kate Beckinsale nagyon jól domborít, és hihetően játssza el az áldozatot, akit meg akarnak ölni. Antal Nimród rendesen odatette magát, és kifejezetten jó a történet. A csavar is nagyon ütős, egyszóval jó film, soha rosszabbat, Nimród.

 
HE7EDIK   2019. 02. 23.

0

Nimród a Kontroll után Amcsiban is bizonyíthatott, de sajnos a maga által emelt magas lécet nem tudta megugrani. Ez a thriller is ezerszer lerágott amcsi klisékkel operál, semmi olyan nem történik benne amit máshol már ne láttunk volna. A végkifejletet pedig csak az nem tudja kitalálni, aki barlangban lakik...

 
elekm90   2021. 02. 10.

0

Nem rossz Antal Nimródtól, de ez akár egy sokkal emlékezetesebb thriller is lehetett volna. Nagyon erősen indít ezzel a motelszobás, snuff filmes témával, a végére azonban több helyen félrement a forgatókönyv. Jobb lett volna, ha egy kicsit merészebben állnak hozzá, és kevésbé sablonos megoldásokat választanak.

 
kevelin   2020. 05. 03.

0

Kifejezetten izgalmas film volt. A mai napig élénken emlékszem rá, pedig elég régen láttam. Végig fenntartja a feszültséget, bár az ötlet (elhagyott autóútszéli motel) nem túl eredeti, mégis jó megoldásokat láthatunk benne. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezeket a típusú filmeket.

 
Kósa Bence   2021. 07. 01.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Antal Nimród egyik legjobb filmje. A történet nagyjából, hogy egy házaspár az éjszaka egy motelben száll meg. A portás ad egy kulcsot a luxus szobához. A szobában van néhány VHS kazetta. Először csak egy átlagos filmnek tűnik a felvétel. Aztán rájönn... több»

A film összbevétele 35 300 645 dollár volt (imdb.com).

 

Antal Nimród első nagyszabású hollywoodi filmje.

(D. Wolfe)
 

A filmben az 1939-es Óz a csodák csodája c. film egyes díszleteit is felhasználták.

(kázsé)
 

A filmben látható filmeket mind a forgatás első napján vették fel.

(kázsé)
 

Eredetileg Sarah Jessica Parker játszotta volna a főszerepet.

(kázsé)
 

A filmet a moziknak "átmeneti megegyezés" kódnévvel szállították ki.

(kázsé)