Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Péntek 13. - VII. rész: Friss vér (1988)

Friday the 13th Part VII: The New Blood
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
116
Képek
1
Videók

Galéria (116)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

2

Na, itt már az utolsókat rúgta a széria, ami nem érdemelte meg ezt a részt. Jason rendet vágott volna a vágószobában, az már biztos. Nem illik ehhez a fajta filmhez ez a paranormális vonal. Vannak itt is persze jó részek, de valahogy ez nálam nem azt a hatást váltja ki, mint például a második rész (csak példának hoztam fel).

 
Balint   2016. 02. 13.

1

Ráfért már a vérfrissítés erre a sorozatba bár nem tudom ez a paranormális vonal kinek az ötlete volt, mindenesetre azért vannak jobb pillanatai, de nem ez is inkább csak egy gyenge újrakezdés ;)

 
Kóborló   2019. 07. 26.

0
Megfáradni látszik e horrorfilmes széria

Nem sok horrorfilm büszkélkedhet azzal, hogy az első és a hetedik része közt mindössze nyolc év telt el és, hogy ezen részeknek az első négy darabja még egészen jónak is mondható. Jómagam kimondottan kedvelem a Péntek 13. filmeket, mert attól függetl... teljes kritika»

A film összbevétele 19 170 001 dollár volt (imdb.com).

 

A Jasont alakító Kane Hodder még további három Péntek 13 filmben alakította a hokimaszkos gyilkost.

(Kóborló )
 

A 2004-ben megjelent, a Péntek 13 filmekkel foglalkozó dokumentumfilmben a hetedik részt rendező John Carl Buechler szerint a hatodik és a hetedik rész közt 10 év telik el történetileg.

(Kóborló )
 

Az egyetlen vágatlan változat egy 1989-ben megjelent, Hollandiában forgalomba hozott VHS. Ez tartalmazza az összes olyan jelenetet, amit később az alacsonyabb korhatár besorolás miatt ki kellett vágni a filmből.

(Kóborló )
 

A rendező szerint kilencszer kellett különböző vágásokkal benyújtani az amerikai korhatár besorolási irodának a filmet, mire megkapták az R-es (16-os) besorolást, így el tudták kerülni a magasabb X-es (18-as) besorolását a filmnek.

(Kóborló )
 

Először ennél a résznél merült fel a két horror ikon, Jason Voorhees és Freddy Krueger összeeresztése, de végül a Péntek 13 filmek jogait birtokló Paramount és a Rémálom filmek jogait birtokló New Line Cinema nem tudott megegyezni.

(Kóborló )