Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

A balta (2006)

Hatchet
Filmadatlap
 
15
Szereplők
9
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 01.

legújabb vélemény

2
Robert Englund és Tony Todd cameoja.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy vérbő és egyszerű slasher. Persze, nem titkolt szándék, hogy megtalálják nekünk az új szörnyet, lecserélve, vagy némileg feledtetve Jasont, Freddy-t, vagy Michaelt. Persze, ez kegyetlenül nehéz, ha nem lehetetlen feladat, de azt viszont, hogy be... teljes kritika»

1
 
Artemisia   2018. 02. 14.

3

A "Zs kategóriás horror" prototípusa. Egy percig sem ijesztő, a történet silány, a gyilkolási jelenetek fabatkát sem érnek, roppant amatőr a kivitelezésük és a kameramozgások sem a legjobbak. A párbeszédek röhejesek, színészi alakítások szörnyűek, eg... több»

 
dulkap   2015. 07. 02.

0

Sajnos azért nem nevezném ezt horror-vígjátéknak, mert szerintem a készítők se annak szánták, hanem véresen komolynak. Márpedig ha egy ilyen típusú film komolyan veszi magát, az a vesztét jelenti. Pont emiatt jó filmek szerintem a Terrorbolygó és A b... több»

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Nevetséges. Szerintem komolyan gondolták az alkotók, de nagyon mellényúltak. A Zs kategóriások között is a vége felé keresd. :( Borzalmas színészek,és a sztori is nagyon gyenge.

 
BoBamburg   2018. 06. 17.

0

Pont olyan amilyennek egy korrekt slasher filmnek lennie kell. Rengeteg vér, csöcsök és belezés. Történet nincs túl agyalva, de nem is veszi magát komolyan. Egy teljesen szórakoztató film. Sok negatív kritikát nem igazán értem, de gondolom nem voltak... több»

 
Márton   2018. 10. 01.

0
Kevés történet, sok vér - egy igazi slasher A balta

Lehet hogy az értékelésem kicsit túlzó a filmmel kapcsolatban, de mindenképp figyelembe kell venni, hogy ez egy ízig-vérig slasher műfajú alkotás volt és ezek általában nem a hatalmas történetekről és az érdekfeszítő forgatókönyvekről szoktak szólni,... teljes kritika»

 
silverkesh   2018. 02. 03.

0

14 évesen még talán picit rémisztő volt, ma már inkább vicces. :) Amennyiben sok idővel rendelkezel, unatkozol, a te filmed lesz! :D

A film összbevétele 155 873 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője, Adam Green, egy rövid jelenet erejéig szerepel a filmben

(Márton)