Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
57
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
1
Videók
A balta
 
Márton   2018. 10. 01.

legújabb vélemény

Kevés történet, sok vér - egy igazi slasher A balta

Lehet hogy az értékelésem kicsit túlzó a filmmel kapcsolatban, de mindenképp figyelembe kell venni, hogy ez egy ízig-vérig slasher műfajú alkotás volt és ezek általában nem a hatalmas történetekről és az érdekfeszítő forgatókönyvekről szoktak szólni, hanem pont arról amit A Baltától kapunk! Persze itt is van azért történet (ami ugyebár nem túl eredeti, mert szinte minden slashernek valami hasonló az alapja) ezért erre a készítők annyira nem is fordítottak nagy figyelmet! A karakterek is szinte pontosan azt nyújtják, mint amit e műfajban már tökéletesen megszokhattunk se többet se kevesebbet (aki már látott pár hasonló filmet, az szinte fogadhat is arra, hogy mely karakterek lesznek azok akik... több»

 
Artemisia   2018. 02. 14.

A "Zs kategóriás horror" prototípusa. Egy percig sem ijesztő, a történet silány, a gyilkolási jelenetek fabatkát sem érnek, roppant amatőr a kivitelezésük és a kameramozgások sem a legjobbak. A párbeszédek röhejesek, színészi alakítások szörnyűek, egy valamire való karakter sincs, akinek szurkoltam volna, hogy életben maradjon, igazából a baltásnak szurkoltam, hogy ölje már meg az összeset és legyen vége. Nem ajánlom senkinek, aki nagyon unatkozik az is keressen valami mást.


 
dulkap   2015. 07. 02.

Sajnos azért nem nevezném ezt horror-vígjátéknak, mert szerintem a készítők se annak szánták, hanem véresen komolynak. Márpedig ha egy ilyen típusú film komolyan veszi magát, az a vesztét jelenti. Pont emiatt jó filmek szerintem a Terrorbolygó és A bárányok harapnak. Ezeknél a filmeknél tökéletesen látszik, hogy az alkotók sem veszik komolyan a filmjüket és pont ettől zseniálisak. De azért -talán a film hosszának köszönhetően - egy egyszer simán nézhető kis horrorfilmet kapunk.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nevetséges. Szerintem komolyan gondolták az alkotók, de nagyon mellényúltak. A Zs kategóriások között is a vége felé keresd. :( Borzalmas színészek,és a sztori is nagyon gyenge.

 
BoBamburg   2018. 06. 17.

Pont olyan amilyennek egy korrekt slasher filmnek lennie kell. Rengeteg vér, csöcsök és belezés. Történet nincs túl agyalva, de nem is veszi magát komolyan. Egy teljesen szórakoztató film. Sok negatív kritikát nem igazán értem, de gondolom nem voltak tisztába a műfajjal mikor nekiálltak a filmnek és valami felszínes démonok közt szintű giccses horrort vártak.

A film összbevétele 155 873 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője, Adam Green, egy rövid jelenet erejéig szerepel a filmben

(Márton)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.