2018.09.13   szerző: Mafab.hu   hozzászólások: 0

Hamarosan a mozikban Adam Green horrorja, melynek premierje kapcsán 6 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Victor Crowley: 6 érdekesség, amit tudnod kell a horrorfilmről

Már csak hetek kérdése, és a mozikban A balta franchise következő része, a Victor Crowley. A film rendezői székét Adam Green foglalhatta el (Kihülve, A balta), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kane Hodder, Tiffany Shepis, Blake Woodruff, Dave Sheridan, Felissa Rose, Parry Shen és Chase Williamson. A forgatókönyvet Adam Green szerezte.

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

 

  • Adam Green rendező a film Los Angeles-i premierjén felszólalt a közönség előtt, és elmondta, hogy barátja, a horror zsánerének egyik legjelentősebb alakja, Wes Craven halála inspirálta a film elkészítését.
  • A Victor Crowley-t álló ovációval ünnepelte a közönség a film európai premierjén 2017. augusztus 26-án Londonban a Frightfesten.
  • A franchise korábbi részeinek megfelelően Victor Crowley-t ismét Kane Hodder alakítja.
  • A film A balta franchise negyedik epizódja.
  • A filmet a legnagyobb titokban forgatták, és csak a munkálatok befejezése után jelentették be.
  • A filmet vegyesen fogadták a kritikusok, bár a humorát a legtöbben méltatták. A Victor Crowley jelenleg 58 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2018 szeptember).

 

Hazai premierdátum: 2018.09.27.

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

horror | vígjáték

2007-ben, a louisianai mocsárvilágban könyörtelenül lemészároltak 49 embert. Bár eltelt egy évtized, azonban a környékbeliek azóta is rettegve hajtják álomra fejüket, hiszen... több»