Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Kihülve (2010)

Frozen
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Di Canio   2020. 11. 03.

legújabb vélemény

0

A tanulsága a filmnek, hogy telefon nélkül elindulni nem túl szerencsés. Nem lenne ez rossz film, csak egy baja van, hogy kiszámítható, kb. előre lehet tudni, mi fog történni, egyszerű mint egy faék, így nem is tud túllépni az átlagos filmeken.

 
gihera81   2015. 11. 12.

0

Nincs buggyant kaszabolós gyilkos, nincsenek mutáns csúcsragadozó szörnyek, a Frozen mindössze a természetnek teszi ki szereplőit. Lassan csordogáló, feszült dráma inkább ez, mint valami más, ahol többek között van időnk arra is, hogy rendesen megismerjük a karaktereket.


 
Norr91   2015. 03. 06.

0

Nekem nagyon tetszett ez a film, lehet azért is, mert hasonló témában nem igazán láttam még filmet. Lehet picit kiszámítható volt, de attól még izgalmas maradt a számomra.

Galéria (7)

Shawn Ashmore

Videók (2)

A film összbevétele 243 390 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Utah-ban a Uinta-Wasatch-Cache National Forest-ben forgatták.

(dulkap)
 

Rileah Vanderbilt a rendező Adam Green felesége.

(dulkap)
 

Shawn Ashmore és Kevin Zegers az életben is közeli barátok.

(dulkap)
 

Az összes karakter a nevét a rendező közeli ismerősei után kapta.

(dulkap)
 
Ami az alaptörténetet illeti: vannak sztorik, melyek önmagukban is ütősek, hiszen teljesen reális és egyszerű élethelyzetekből alakítanak ki kőkemény, izgalmas és horrorisztikus végkifejleteket. A végeredmény így egy pörgős, sokkoló thriller (horror), amit bátran merünk ajánlani a műfaj kedvelőinek. Tetszeni fog a túlélő-filmek rajongóinak és az adrenalin-hajszolóknak is, viszont akik nehezen viselik a lelkileg megterhelő és nyomasztó szitukat, azok kerüljék szerintünk. Értékelés: 80%. több»