Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
7
Vélemények
50
Képek
2
Videók
Az adósság
 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

legújabb vélemény

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Nézhető volt de a chastingot nagyon elnézték. Ha egy filmet a múltbéli és a jelenbéli szereplők kombózásával akarunk bemutatni akkor legalább az arcforma stimmeljen és a szemszín. Itt ez sajnos nem jö... több»

 
hsanya182   2017. 01. 09.

Remek hangulatú, érett, feszült, realisztikus drámai thriller, KÉMFILM a múlt árnyékában, küzdve az igazságért. A hangokkal és a képekkel remekül játszik. Figyelemre méltó alkotás, érdemes egyszer megnézni, ehhez viszonyítva a hasonló stílusú filmek eltörpülnek...


 
bbozsi   2018. 03. 20.

Feszült, fordulatos, erős film, nagyszerű színészekkel, egyedi képi világgal, a zsánerben megszokottnál árnyaltabb karakterekkel.

 
Vviktor   2016. 09. 19.

Nagyon jó film, ami végig izgalmas, egy percig sem unatkoztam rajta. Magával ragadtak az események, igazi dráma-thriller, műfajában kiemelkedő, átlag feletti!

 
mobilman89   2015. 02. 03.

Ez a film nagyon jó, olyan történetet dolgoz fel amiért annyit küzdött a nácikat vadászó Vizental központ és az alapítója hogy elkapják akkoriban a mocskos nácikat akik káoszba süllyesztették Európát.- tetszik az az elszántság ami a vadászokban van akik nácikat üldözték .

 
KingPin   2015. 08. 07.

Az volt az egyetlen problémám Madden ezen rendezésével, hogy túlságosan szeretett volna megfelelni az amerikaiak elvárásainak, a thriller ill. a dráma műfajának szerelmeseit egyszerre szerette volna kielégíteni, s emiatt egyfajta semleges kettősség s... több»

 
Sniper   2015. 06. 10.

Nagyon tisztességesen összerakott film; precízen és pontosan megszerkesztett jelenetekkel, párbeszéd-elemekkel és kiváló színészi játékkal. Remek a szereposztás és jók is a színészek a szerepeikben!

Marton Csokas

A film összbevétele 45 636 368 dollár volt (imdb.com).

 

Ciarán Hinds másodszor alakított Moszad-ügynököt a 2005-ös München után.

(dulkap)
 

A film megtekintése után döntötte el Julia Roberts, hogy egyszer mindenképpen szeretne együtt dolgozni Jessica Chastainnel.

(dulkap)
 

Jessica Chastain 4 hónapos Krav Maga edzésen vett részt a film kedvéért.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.