Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Az adósság (2010)

The Debt
Filmadatlap
 
20
Szereplők
9
Vélemények
50
Képek
2
Videók

Galéria (50)

Marton Csokas

Videók (2)

 
kozse48   2021. 02. 19.

legújabb vélemény

0

Habár itt mindenki erősen dicséri, véleményem szerint az egy nézhetetlen film. A nagy nevek miatt néztem végig, a végtelenségig primitív, kommersz, dramaturgiailag több ponton hibás történet sablonos alakításokkal. Én nem ajánlom.

 
hsanya182   2017. 01. 09.

1

Remek hangulatú, érett, feszült, realisztikus drámai thriller, KÉMFILM a múlt árnyékában, küzdve az igazságért. A hangokkal és a képekkel remekül játszik. Figyelemre méltó alkotás, érdemes egyszer megnézni, ehhez viszonyítva a hasonló stílusú filmek eltörpülnek...

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 22.

0

Ha John Madden jobban odafigyel az apróbb részletekre, akkor egy sokkal jobb film is kisülhetett volna ebből az egészből. Nem volt rossz, de annyira nem is nyűgözött le. Viszont a két kedvencem, Jessica Chastain és Helen Mirren most is zseniálisan oldották meg a feladatukat.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nézhető volt de a chastingot nagyon elnézték. Ha egy filmet a múltbéli és a jelenbéli szereplők kombózásával akarunk bemutatni akkor legalább az arcforma stimmeljen és a szemszín. Itt ez sajnos nem jött össze. Valamint ami nem tetszett benne az a vén... több»

 
bbozsi   2018. 03. 20.

0

Feszült, fordulatos, erős film, nagyszerű színészekkel, egyedi képi világgal, a zsánerben megszokottnál árnyaltabb karakterekkel.

 
Vviktor   2016. 09. 19.

0

Nagyon jó film, ami végig izgalmas, egy percig sem unatkoztam rajta. Magával ragadtak az események, igazi dráma-thriller, műfajában kiemelkedő, átlag feletti!

 
mobilman89   2015. 02. 03.

0

Ez a film nagyon jó, olyan történetet dolgoz fel amiért annyit küzdött a nácikat vadászó Vizental központ és az alapítója hogy elkapják akkoriban a mocskos nácikat akik káoszba süllyesztették Európát.- tetszik az az elszántság ami a vadászokban van akik nácikat üldözték .

A film összbevétele 45 636 368 dollár volt (imdb.com).

 

Ciarán Hinds másodszor alakított Moszad-ügynököt a 2005-ös München után.

(dulkap)
 

A film megtekintése után döntötte el Julia Roberts, hogy egyszer mindenképpen szeretne együtt dolgozni Jessica Chastainnel.

(dulkap)
 

Jessica Chastain 4 hónapos Krav Maga edzésen vett részt a film kedvéért.

(dulkap)