Rólam

Szívesen vagyok itt a Mafabon, szerintem egy jól működtetett felület és egy remek közösség is, a legjobb hazai filmes honlap. Profi szerkesztők, segítőkész adminokkal. Egyetlen gondom csupán a kiemelésekkel van. Eleinte törtem magam azon, hogy hosszabb és részletesebb kritikákat készítsek itt, aztán rájöttem hogy felesleges mert a "nap véleményírója" (aki nagy olvasottságot kap kommentjéhez a mafab FB oldalán) mindig ugyanabból a körből kerül ki. (Néha nagy ritkán egy-egy új felhasználóval variálódva). Így maradok a rövidebb, max ezer karakterig terjedő véleményeknél, illetve saját blogomnál az alonewolf.blog.hu oldalnál, ahol részletesebb és hosszabb elemzések, kritikák olvashatóak tőlem. Email címem: [email protected]

 

2024. 03. 04.
Kivételesen jó film, noha aránylag kevesen ismerik
Egy kivételesen jó film, noha aránylag kevesen ismerik. Most volt szerencsém újra megnézni egy izraeli barátom kedvéért, és megállapítottam, hogy ugyanúgy hatott rám, min... több»

84 A hazafi  (2000)

2024. 02. 28.
Vitatott történeti hűség izgalmas kivitelben
Annak idején nagy vitákat gerjesztett A hazafi, mert a brit és amerikai történészek más megközelítéseket ismertek el. A britek szerint épp az amerikai milícia egyik vezet... több»

77 Oppenheimer  (2023)

2024. 02. 05.
A tavalyi év legjobbja
Ötvenedik kommentemnek a tavalyi év talán legjobb filmjét választottam, az Oppenheimert. Christopher Nolan és Cillian Murphy nagyon odatették ezt a produkciót, mely azok ... több»
2024. 02. 05.
Emberismeretre tanító történet
Mindannyian dolgoztunk már rossz főnökök alatt (én speciál csak 1-2 éve dolgozok jó főnökkel, előtte egész pályám alatt kifogtam az összes Quegg kapitányt – aki olvasta a... több»
2024. 02. 05.
Egy gyönyörű fényképezésű film
Nagyon jó a film fényképezése, egészen kivételes tájakat láthatunk mindvégig. Úgy tudom, nem lehetett végig a kanadai Sziklás-hegységben forgatni, és részben Argentin hel... több»
Utazók (2016)
Casablanca (1942)