Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
68%

Robin Hood (2010)

Robin Hood
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
52
Képek
1
Videók

Galéria (52)

Videók (1)

 
Deku   2017. 11. 20.

legújabb vélemény

0

Kemény kezdés után erős visszaeséssel élt a film, ezt nagyon nem vártam volna ettől. A filmet első pillantásra nézve egész jó volt, izgalmasnak tűnő volt a története habár utólag kiderült, hogy nem ért semmit sem.

 
hell.l   2016. 05. 08.

0

Az egyik legjobb Robin Hood film lett. Egyedi a történet a többi Robin Hood filmhez képest és ez így jó. A rendezés, forgatókönyv kiváló és a szereplők is jól alakítanak. Ez egy jó kalandfilm.

 
tilino   2017. 02. 19.

0

A filmnek sikerült visszaadnia a regény hangulatát. Igazi klasszikus. A színészi válogatás kitűnő, az atmoszféra leköti a figyelmet, dramaturgia szempontjából is helytáll. A szabadság érzése kerül előtérbe.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 08.

0

Látványos és izgalmas történet, jól vissza adja az akkori kor hangulatát és a színészek hitelesek. Nagyon jók a jelmezek, szépek a jelenetek, izgalmas és akciódús a történet. Jó kikapcsolódás, érdekfeszítő és jó élmény.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

0

Jó film lett. Robin Hood karaktere nagyon jól meg lett formálva és maga a körülmény is, ahogy legendává válik nagyon jól van előadva. Nagyon jó a történet és a főszereplőn kívül a mellékszereplők is nagyon jók.

 
gihera81   2015. 11. 12.

0

Teljesen rendben van ez a Robin Hood film, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy nem nagyon lehet belekötni. Szép, drága, tele van olyan színészekkel, akiket lehet valamire becsülni, de nem mondanám azt, hogy szükség volt erre a filmre, inkább csak annyit, hogy megfér ez is a többi mellett.

 
Petya1995   2015. 08. 20.

0

nekem nagyon tetszett ez a Robin Hood.Ridley Scott egyik leggyengébb alkotás szerintem . A Történet sem a régi már számomra . Látványban nincs probléma de kevés .

A film összbevétele 321 669 741 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Sienna Miller alakította volna Russel Crowe partnerét a filmben, ám Ridley Scott úgy vélte, hogy az akkor 27 éves színésznő túl fiatal Crowe-hoz, így jött képbe Cate Blanchett. Sokak szerint azonban a konzervatív közönség nem szívesen látta volna Millert a szűz Marion szerepében, a színésznőnek akkoriban ugyanis a családos Balthazar Gettyvel volt viszonya.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ridley Scott szerint az közelmúlt egyetlen értékelhető Robin Hood filmje a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme (1993) volt.

(hp)
 

Russell Crowe a film forgatásán használt karddal és íjjal lepte meg Oprah Winfrey-t. A kard egyébként Ridley Scott tulajdona volt.

(hp)
 

A maga 45 évével Russell Crowe volt a legidősebb színész, aki eljátszotta Robin Hoodot.

(hp)
 

Russell Crowe-ot sokan túl idősnek tartották a szerepre, ezért a színész kőkemény diétát folytatott, hogy bizonyítson kritikusainak.

(hp)