Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
52
Képek
1
Videók
Robin Hood
 
Deku   2017. 11. 20.

legújabb vélemény

Kemény kezdés után erős visszaeséssel élt a film, ezt nagyon nem vártam volna ettől. A filmet első pillantásra nézve egész jó volt, izgalmasnak tűnő volt a története habár utólag kiderült, hogy nem ért semmit sem.

 
hell.l   2016. 05. 08.

Az egyik legjobb Robin Hood film lett. Egyedi a történet a többi Robin Hood filmhez képest és ez így jó. A rendezés, forgatókönyv kiváló és a szereplők is jól alakítanak. Ez egy jó kalandfilm.


 
tilino   2017. 02. 19.

A filmnek sikerült visszaadnia a regény hangulatát. Igazi klasszikus. A színészi válogatás kitűnő, az atmoszféra leköti a figyelmet, dramaturgia szempontjából is helytáll. A szabadság érzése kerül előtérbe.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

Jó film lett. Robin Hood karaktere nagyon jól meg lett formálva és maga a körülmény is, ahogy legendává válik nagyon jól van előadva. Nagyon jó a történet és a főszereplőn kívül a mellékszereplők is nagyon jók.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 08.

Látványos és izgalmas történet, jól vissza adja az akkori kor hangulatát és a színészek hitelesek. Nagyon jók a jelmezek, szépek a jelenetek, izgalmas és akciódús a történet. Jó kikapcsolódás, érdekfeszítő és jó élmény.

A film összbevétele 321 669 741 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Sienna Miller alakította volna Russel Crowe partnerét a filmben, ám Ridley Scott úgy vélte, hogy az akkor 27 éves színésznő túl fiatal Crowe-hoz, így jött képbe Cate Blanchett. Sokak szerint azonban a konzervatív közönség nem szívesen látta volna Millert a szűz Marion szerepében, a színésznőnek akkoriban ugyanis a családos Balthazar Gettyvel volt viszonya.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ridley Scott szerint az közelmúlt egyetlen értékelhető Robin Hood filmje a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme (1993) volt.

(hp)
 

Russell Crowe a film forgatásán használt karddal és íjjal lepte meg Oprah Winfrey-t. A kard egyébként Ridley Scott tulajdona volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.