Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

Igaz szívvel (2014)

The Normal Heart
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Igaz szívvel
 
Berto49   2019. 12. 05.

legújabb vélemény

Színdarab alapján készült HBO gyártású film, de egyáltalában nem lehet észrevenni, hogy színpadi mű az alapanyag. 1981-85 között az AIDS megjelenése és pusztítása a téma, a meleg férfiak reagálása és egy aktivista (Mark Ruffalo – eddig még láttam ily... több»

 
Adepto   2017. 08. 25.

Ez a film kis túlzással megváltoztatta az életem, megerősítette bennem az eddig is meglévő mások elfogadásának fontosságát, valamint azt, hogy az embereket azután ítéljük meg, miután ténylegesen megismertük őket. Ne címkézzünk meg senki azért, mert m... több»


 
AE1205SB   2015. 10. 09.

Remek alakításokkal fűszerezett, igazi érzelmeket feldolgozó film. Nem könnyű film, kegyetlenül őszinte, szerintem egyszer meg kell nézni. Sajnos a HIV/AIDS még ma is sok gondot, gyötrelmet okoz...

 
Adell89   2015. 03. 23.

Amennyire a Philadelphia nem hatott úgy ez tényleg nagyon ütött és szerintem sokkal jobb is. Ruffalo óriásit alakított de Bomer és méltó társa. A forgatókönyv erejét a monológok teszik ki és a dühös kirohanások kicsit emlékeztettek az És a zenekar to... több»

 
rhamus   2015. 07. 18.

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 
Vviktor   2016. 09. 19.

Lelkileg a nézőre erősen ható igazi dráma profi színészi alakítással. Elgondolkoztat és megragad a film, érdekes a sztori. Magával ragadott és végig fenntartja az érdeklődést.

 
Nina73   2015. 03. 18.

Ó jaj, iszonyúan ütős, a témát nyersen feldolgozó film! Micsoda párbeszédek, micsoda érvelések....Mark Ruffalo ahogy mindig csodás. Nagyon nehéz film, sokáig nem ment ki a fejemből. Zseniális.

Galéria (8)

Videók (1)

 

A film Larry Kramer, amerikai drámaíró azonos című színdarabja alapján készült.

(Berto49)
 

Az operatőr felesége a Dr. Emma Brooknert alakító Julia Roberts.

(dulkap)
 

A Tommy-t alakító Jim Parsons szerepelt a 2011-es Broadway feldolgozásban is. Ő az egyetlen, aki ugyanazt a szerepet játssza a filmben, mint a színpadon.

(dulkap)
 

Eredetileg Alec Baldwin játszotta volna Ned Weeks szerepét.

(dulkap)