Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Nekem nem jött át a film, kicsit értetlenül állok a kritikák előtt. Nagyon röviden az volt a bajom a filmmel, hogy unalmas. Igazán be sem indul, mire egy kicsit is felpörögne, már véget is ér. Colin Firth és Julianne Moore alakítása viszont jó. 4/10

 
Berto49   2017. 02. 07.

!Spoiler! Másodjára is nagyon tetszett ez az Isherwood írás alapján készült film, amelyben Colin Firth zseniális. 2011-ben láttam először, de azóta legalább egyszer már megnéztem. Mindegy, hogy milyen nemű a szeretett ember, a 16 egymás mellett töltö... több»


 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Nagyon különös film, főleg úgy hogyha az ember semmit sem tud a történetéről. ilyen érdekes, hogy semmilyen érintkezés sincs Firth és a fiatal srác között mégis érezni valami megmagyarázhatatlant.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni.

 
BuBu   2015. 06. 30.

Nem történik benne semmi különös,semmi giccses, semmi akció..De mégis gyönyörű film. A hangulata, az érzelmek,a színek minden..Nem is annyira történet fogott meg hanem a színészek, a zene meg úgy minden. Igazi dráma, amiben a párbeszédek tökéletese... több»

 
Rivaikun   2015. 02. 23.

Nekem nagyon tetszett a film. Szólhatott volna akár egy hetero férfiról is, akinél ugyanolyan drámai hatást keltett volna az egész film kimenetele, és története. Nem az volt a lényeg, hogy milyen a beállítottsága a főszereplőnek, hanem annak ez az eg... több»

 
molzol84   2015. 03. 01.

Zseniális film, kitűnő lett! Nem folytatom, csak remek jelzőket tudnék írni. Nézzétek meg, pont.

Julianne Moore

A film összbevétele 9 166 863 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet mindössze 21 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Az "India" nevű kutya, akit George a kocsiban lát, kutyája.

(kázsé)
 

Ez bemutatkozó filmje.

(kázsé)
 

teljes mértékben maga finanszírozta a filmet.

(kázsé)
 

Colin Firth eredetileg nem volt elérhető a forgatásra, de végül átrendezték az időbeosztását, és el tudta vállalni a szerepet.

(kázsé)
 

Victoria Silvstedt-et is meghallgatták egy szerepre.

(kázsé)
 
A Single Man hiába gyönyörű film, nem úgy gyönyörű, ahogy egy filmet szeretnénk, hogy az legyen: külsőleg főhőséhez méltóan stílusos, belül azonban legalább annyira üresnek érződik. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.