Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
12
Képek
1
Videók
A felolvasó
 
TomÁcs   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Remek film, nagyon izgalmasan a felépítése. Örültem, hogy a szereplők életútját végigkövethetjük, nem csak pár évet ragadnak ki az életükből.

 
Artemisia   2018. 02. 03.

Megrázóan gyönyörű szerelmi történet

Megrázóan gyönyörű szerelmi történet. Durva témát dolgoz fel; egy fiatal fiú és egy érett nő szenvedélyes viszonyába ágyazva mutatja be egy világháborús bűnös lelkiismeretével való viaskodását. A cselekmény lassú, főleg művész eszközökkel, leginkább a mélyreható karakterábrázolással , festőien megkomponált képi világgal valamint kifinomult komolyzenei aláfestéssel adja át a mondanivalót.A film első negyede nagyon romantikusan ábrázolja a főszereplők találkozását és a közöttük fellobbanó érzelmeket,a szerelem fejlődését, egy párkapcsolat szakaszait. Hannah Schmitz karakterét egyfajta misztikus rejtelmesség lengi körbe, meglehetősen keveset tudunk meg róla és személyiségéről, indítékairól, a ... több»


 
indingo   2017. 04. 17.

Tetszett a film érdekes volt a története. Nem lehetett egyszerű eljátszani a fúnak, bár úgy gondolom, hogy a szexjeleneteket nem tettek hozzá a filmhez, inkább hatásvadász szerepük volt.

 
Deku   2017. 07. 17.

A két színész nagyszerűen játszott, számomra tökre hiteles volt az egész. Külön tetszett benne, hogy tartalmas volt melynek mondanivalója volt. Némi lassúság akadt benne de ez elnézhető.

 
HercegPeter   2017. 12. 04.

Igen erősen kezd a film, azt hittem a kapcsolat kialakulása kicsit hosszabb időt fog igénybe venni. Ezt követi egy talán kicsit feleslegesen elnyújtott, unalmas rész, amiből szerintem egy kicsit az elejébe kellett volna átültetni. Az utolsó harmada megint érdekes. Ettől függetlenül egy nagyon jó történet, hitelesen előadva. Nekem kicsit azzal volt bajom, hogy Ralph Fiennes nem igazán hasonlít a fiúra. Talán lehetett volna úgy maszkírozni őket, hogy kicsit jobban hasonlítsanak. De ez semmit se von le magából a filmből, csak az én véleményem.

A film összbevétele 113 019 290 dollár volt (imdb.com).

 

A könyvben a biciklitúra 4 napig tartott, míg a filmben mindössze 2 nap volt.

(dailyfilmsan)
 

A német származású David Kross-nak ez az első angol nyelvű szerepe.

(dailyfilmsan)
 

David Kross (fiatal Michael) édesanyja nem tartotta jó ötletnek a filmet, mivel 4 hónap kiesést jelentett az iskolából fiának. Csak azzal a feltétellel engedte meg neki a szereplést, hogy sikeresen átmegy minden évközi vizsgáján.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.