Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

Színes fátyol (2006)

The Painted Veil
Filmadatlap
 
29
Szereplők
29
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2018. 12. 04.

legújabb vélemény

Aki a romantikus, drámai filmeket szereti annak tetszeni fog. Az első 30p színészi játéka nagyon lekötött, ahogy a csaj olyan sráchoz megy feleségül akibe nem szerelmes, majd egy másik pasi felülteti, akibe meg szerelmes lesz, szóval magasról fog leesni, mert a társadalmi elvárásoknak persze meg akar felelni...

 
Deku   2017. 07. 18.

Nálam nem jött be, rémesen lassú szó szerint altatott a film és nem keltette fel érdeklődésemet egy percre sem. Fél órát bírtam belőle megnézni és utána kikapcsoltam mert nagyon nem tetszett.


 
MP170506   2017. 08. 15.

Lassan kibontakozó, de nagyon mélyre ható, érzelmes dráma, tragikus végkifejlettel. Nekem nagyon tetszett minden benne, a színészek, a történet minden jó!

 
Bizsu82   2015. 01. 29.

ez a film az érzelmek kettőssége, szeretet és gyűlölet, boldogság és szomorúság. megindító megható.

 
Vitya   2015. 05. 03.

Szomorú, romantikus, drámai film, ami különleges, egyedi emberi karaktereket mutat be, akikben ott van a kettősség, a szeretet és gyűlölet, a taszítás és ragaszkodás. Zseniális film!

 
Ha említenem kellene két mondatot, melyek összefoglalják, miért olyan páratlan ez az alkotás, az egyik ez lenne: a szerelem nem a testi vágyról szól, nem az az igazi érték egy kapcsolatban, hanem a hűség, a bizalom és a mély, érdek és félelem nélküli szeretet. A másik tanulság az lehetne, hogy az ember minden hibája és mulasztása súlyát csak utólag fogja fel igazán. 88/100 több»

A film összbevétele 26 522 838 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Independent Pictures stúdió 20. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Az eredeti 1934 es film főszereplője Greta Garbo.

(Bizsu82)
 

Edward Norton személyesen választotta ki Naomi Wattst a szerepre.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.