Kék Valentin

Kék Valentin

Blue Valentine

Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) már régóta házasok, és közösen nevelik kislányukat. Házasságuk azonban válságban van, és már nem is tudják igazán, mi tartja őket össze. Miközben még egy utolsó próbát tesznek, hogy megmentsék kapcsolatukat, megismerjük annak kezdetét is,… Több

Premier (HU): 2011.08.18. | Max (2025.02.13.)

2024.07.17 Erik Csok

Nyomasztó és szomorú, de egy kicsikét túlértékelt!

Ez a film is egyike azoknak, amiket nem jó egyszerűen nézni. Eléggé nyomasztó és drámai, több szomorú rész van benne, mint vidám szerintem. Tetszett a környezet is, és a hangulata is jó volt. Azt nagyon jól bemutatja, hogy két ember idővel mennyire el tud idegenedni egymástól és, hogy van, mikor bizony betelik az a bizonyos pohár. Például a kórházas jelenet nagyon erős része a filmnek, az a csúcspont, de tényleg nem jó nézni azt sem. A két főszereplő pedig, hát, egyik jobb, mint a másik, Michelle Williams szerintem a generációjának legjobb színésznője, itt is elképesztően játszik, ha pedig van film, ahol Ryan Gosling drámai szerepet játszik egészen kiválóan, akkor ez az a film. Itt az eddigi legjobb teljesítményét nyújtja, pedig én nem kedvelem, de tényleg tud, ha akar. Mégis, egy kicsit túlértékeltnek tartom, azért ez számomra nem ütött akkorát, mint gondoltam, de egyértelműen tanulságos és elgondolkodtató film, aki teheti, az nézze meg, de csak erős idegzetűek!

2017.10.22 Deku

Egy percig sem tetszett a film és nem is akarnám többször megnézni az ilyen gyenge alakításokat. Nagyon nem tetszett ez a film kellett volna valami bele ami feldobja a történetet.

2021.03.11 jakedave

Nagyon ajánlott!

Sokkoló és egyedülálló szerelmi dráma.

2016.01.25 szaka123

A drámai műfajban az egyik kedvencem. Történet a szerelemről, elmúlásról, mindenről, ami két ember között történhet. Ryan Gosling hatalmas színész, amit sokszor bizonyított már, de itt visz mindent! Ahogy dalra fakad a kirakat előtt azzal a kis ukulelével... mai napig az egyik kedvenc jelenetem!

Michelle Williams meghallgatása mindössze 40 másodpercig tartott: annyira szenvedélyes olvasta a szkriptet, hogy a rendező, Derek Cianfrance azonnal rá osztotta a szerepet. Szerző: jakedave

Értékelés: 10/10
(2015. 09. 13.)
Blue Valentine
Igazi szívet-lelket tépő dráma, egy hétköznapi szerelem története, tanmese arról, hogyan válik pokollá egy házasság. Iszonyatosan rossz nézni a filmet, de átmossa a lelkünket. Fájóan szép alkotás. Több